Un miler d’espectadors es queden sense les entrades comprades del Grec pel col·lapse de la web

L'organització ha tornat els diners als afectats de les vendes mal tramitades, però la majoria s'han quedat sense localitat per a l'espectacle que volien perquè s'han exhaurit

El Festival Grec ha retornat a 1.174 espectadors els imports de les entrades que havien adquirit divendres virtualment i a les quals no es va assignar localitat, degut a una “disfunció” de la pàgina, que va col·lapsar per l’alta demanda que s’hi va concentrar. Segons ha avançat l”Ara’ i ha confirmat l’ACN, en detectar aquest error el festival va procedir a retornar els imports i dissabte tothom ja els havia rebut. Molts havien donat per fet que havien adquirit l’entrada, ja que els les van cobrar, i ara veuen com bona part dels espectacles ja han exhaurit localitats.

Els que van generar més problemes de compra simultània van ser ‘A Tocar’, de Baró d’Evel, la música d’El Pot Petit, Manel i Stay Homas, o la proposta de La Veronal. En el primer dia de venda d’entrades del Festival Grec 2020, i un cop detectada la “disfunció” en la web “es va procedir a retornar automàticament els imports cobrats per error del sistema a aquells usuaris que havien pagat i que no tenien localitat assignada”, expliquen des del festival.

Dissabte tothom ja havia rebut retornats els imports, però l’error del sistema va fer que aquests usuaris no recuperessin l’entrada que pensaven que havien adquirit. Tot plegat, és el resultat del col·lapse del web de venda d’entrades del festival, que divendres va registrar un pic de 16.000 usuaris intentant adquirir entrades simultàniament. D’aquest total, són 1.174 els qui finalment n’han sortit més perjudicats, en quedar-se sense entrada.

El web del Festival Grec va restablir la venda d’entrades el mateix divendres al vespre, i hi va introduir millores perquè no es tornés a produir la disfunció viscuda al matí. Aleshores, es va informar que, quant a les incidències registrades per aquells usuaris que no havien rebut el comprovant de la compra, “rebrien en els propers dies una comunicació del festival per tal d’aclarir la situació i resoldre el problema”.

Més informació

Nou comentari