Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un temple del còmic aterra al barri de Gràcia

ECC Còmics, un gegant del sector que publica, entre altres, l’univers de DC (Batman o Superman), però també la línia per a adults de l’editorial del còmic nord-americà Vértigo, ha aterrat al cor del barri de Gràcia amb un establiment de 400m2 amb un fons de novetats però també de tot el seu catàleg. Es troba al carrer de Bonavista, 30. A la botiga cada mes s’hi troben al voltant de 350 novetats, de les quals, 80 pertanyen al catàleg d’ECC Còmics. L’establiment, a més, està ubicat en un edifici modernista que abans havia acollit la seu de l’editorial Seguí, obra de l’arquitecte Andreu Audet i Puig, data del 1912 i està inventariada per Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Des del 25 de febrer que està oberta al públic.

La nova botiga d'ECC Comics a Gràcia ECC CÒMICS
La nova botiga d’ECC Comics a Gràcia ECC CÒMICS

350 referències noves cada mes

A les seves prestatgeries hi ha l’univers DC, però també Marvel, Manga, endreçats per personatges, i també una secció de còmic europeu i una de nord-americà. I és clar, tota mena de marxandatge del món del còmic. Segons explica ECC Comics en un comunicat, aquesta és la quarta botiga que obre a tot l’Estat, amb el nom d’ECC Comics Buenavista. Però aquesta rúbrica ja tenia presència a la capital del país, amb un establiment més petit al Centre Comercial Arenas. I més enllà de la venda, el local té espai per a “les visites d’autors, sessions de signatures, presentacions, exposicions, tallers per a totes les edats i xerrades”.

Altres temples del Còmic

ECC Còmics competirà amb altres grans noms de la ciutat en aquest sector, començant per Norma Còmics, nascuda l’any 1987 i considerada pels entesos com la millor per la seva imponent panoràmica d’absolutament tots els gèneres. Però també hi ha Fatbotton, Cosmic, Freaks, Antifaz Comics i Arkham Comics, per exemple.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa