Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tanca l’única llibreria especialitzada en literatura negra de Barcelona
  • CA

La llibreria especialitzada en novel·la negra Som Negra, ubicada al carrer Aragó de Barcelona, tancarà les portes a mitjan novembre, segons ha anunciat aquest dilluns el seu responsable, Miguel Ángel Díaz. En un vídeo que ha publicat a mig matí a YouTube, Díaz ha lamentat que “els llibres venuts no cobreixen les despeses” del negoci.

Visiblement emocionat, s’ha acomiadat dels clients subratllant que l’establiment, que va obrir les portes el setembre del 2017, romandrà obert fins al 15 de novembre d’aquest any. “Som Negra ha estat un somni preciós fet realitat. Ens veurem al pròxim somni. Felices lectures en negre. Moltes gràcies a tothom”, ha acabat el missatge el responsable de la llibreria.

Díaz va començar l’aventura de Som Negra fa set anys de manera virtual, venent novel·la a través d’Internet. Fa dos anys, però, es va decidir a ampliar-la amb un local físic, que finalment no ha pogut mantenir obert per les despeses que genera el negoci. “La cultura necessita ingressos per subsistir”, ha lamentat. El responsable de la llibreria també ha anunciat que a partir d’aquest dilluns no s’organitzaran més esdeveniments relacionats amb el món literari.

Més notícies
La Llibreria de la Diputació de Barcelona, a la Setmana del Llibre en Català
Notícia: La Llibreria de la Diputació de Barcelona, a la Setmana del Llibre en Català
Comparteix
Celebra 25 anys i participa a la mostra editorial, que se celebra a l’avinguda de la Catedral fins al 15 de setembre
Llibert Ferri: “Espanya i Rússia no han passat pel procés de desnazificació d’Alemanya”
Notícia: Llibert Ferri: “Espanya i Rússia no han passat pel procés de desnazificació d’Alemanya”
Comparteix
El periodista i excorresponsal publica 'L'ombra dels anys' (Angle Editorial), un repàs per 50 anys de la seva vida i de la història europea

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa