Tanca l’única llibreria especialitzada en literatura negra de Barcelona

"Els llibres venuts no cobreixen les despeses", afirma visiblement emocionat en un vídeo a YouTube el seu responsable

La llibreria especialitzada en novel·la negra Som Negra, ubicada al carrer Aragó de Barcelona, tancarà les portes a mitjan novembre, segons ha anunciat aquest dilluns el seu responsable, Miguel Ángel Díaz. En un vídeo que ha publicat a mig matí a YouTube, Díaz ha lamentat que “els llibres venuts no cobreixen les despeses” del negoci.

Visiblement emocionat, s’ha acomiadat dels clients subratllant que l’establiment, que va obrir les portes el setembre del 2017, romandrà obert fins al 15 de novembre d’aquest any. “Som Negra ha estat un somni preciós fet realitat. Ens veurem al pròxim somni. Felices lectures en negre. Moltes gràcies a tothom”, ha acabat el missatge el responsable de la llibreria.

Díaz va començar l’aventura de Som Negra fa set anys de manera virtual, venent novel·la a través d’Internet. Fa dos anys, però, es va decidir a ampliar-la amb un local físic, que finalment no ha pogut mantenir obert per les despeses que genera el negoci. “La cultura necessita ingressos per subsistir”, ha lamentat. El responsable de la llibreria també ha anunciat que a partir d’aquest dilluns no s’organitzaran més esdeveniments relacionats amb el món literari.

Més informació

Nou comentari