Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Llibreria de la Diputació de Barcelona, a la Setmana del Llibre en Català

La Llibreria de la Diputació de Barcelona celebra enguany un quart de segle de trajectòria. Un tast del seu extens fons es pot fullejar i adquirir a la 37a Setmana del Llibre en Català, a la que participa amb un estand propi. Es tracta d’un dels esdeveniments culturals més importants del país, que aplega la major oferta simultània de llibres en llengua catalana amb tota la seva diversitat de gèneres i formats. Es pot visitar fins al 15 de setembre a l’avinguda de la Catedral.

La llibreria de la institució barcelonina proposa als visitants de la mostra descobrir un món de llibres únics, que divulguen els museus, teatres, parcs naturals, velers, història i tradicions de Catalunya, entre moltes altres temàtiques. També s’hi poden comprar les darreres novetats editades per la corporació i per altres administracions i institucions públiques, com catàlegs d’exposicions, publicacions per conèixer més a fons els municipis i ciutats o manuals de llengua catalana.

A l’estand de la Llibreria de la Diputació de Barcelonaves poden adquirir totes les novetats editades per la corporació i per altres administracions i institucions públiques

A banda, la llibreria celebra els seus 25 anys amb un programa d’activitats fins a final d’any. Entre elles destaquen un acte central de commemoració amb bufada d’espelmes i un concurs. La informació detallada de les propostes es pot consultar al web www.diba.cat/llibreria​.

La Llibreria de la Diputació de Barcelona compta amb un espai permanent, a l’avinguda Diagonal 393. Obre al públic de dilluns a divendres de 9 a 18:30h i s’hi pot contactar a través del correu [email protected] i el telèfon 93 402 25 00, a més del web operatiu les 24h.

Estand de la Llibreria de la Diputació de Barcelona a la Setmana del Llibre en Català / Diputació de Barcelona

Estand de la Llibreria de la Diputació de Barcelona a la Setmana del Llibre en Català / Diputació de Barcelona

Al local de la Diagonal els professionals especialitzats i el conjunt de la ciutadania tenen a disposició més de 9.500 exemplars en existències i un fons total de 15.000 títols. A més poden encarregar publicacions i temporalment no estan en estoc i disposen d’un servei d’impressió a demanda de les edicions de la Diputació de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa