Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Susan Sarandon: aparició estel·lar a Barcelona pel BCN Film Fest

La ciutat de Barcelona es tornarà a omplir de cinema entre el 20 i el 28 d’abril per la setena edició del BCN Film Fest, el Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi. Durant els vuit dies que durarà el festival, diversos actors, actrius i directors de cinema visitaran la capital catalana per presentar els seus nous treballs cinematogràfics. Entre la immensa varietat de figures del cinema internacional, la destacada actriu americana Susan Sarandon, guardonada en múltiples ocasions per les seves obres i honorada amb una estrella al passeig de la fama de Hollywood, serà una de les persones que visitarà Barcelona per assistir al festival de cinema barceloní.

Sarandon és una de les convidades estrella de l’edició d’enguany, ja que es desplaçarà des de la seva residència habitual fins a Barcelona per assistir al passi que es farà de la seva obra estel·lar Thelma & Louise, pel·lícula que li va atorgar diversos premis, i participarà en el debat que es farà després del visionament. Una de les altres visites de renom que rebrà Barcelona serà la d’Omar Sy, actor de pel·lícules com Intocables o Jurassic World entre moltes d’altres, que ara ha protagonitzat Padre y Soldado, una pel·lícula els llaços familiars i la guerra.

El mític director alemany, Wim Wenders, és una de les altres cares conegudes que trauran el cap per la capital catalana en els pròxims dies. Wenders visitarà el festival amb motiu de l’homenatge a la seva llarga i exitosa trajectòria que li han preparat en la secció Imprescindibles del festival.

Els Verdi: l’epicentre del festival

L’epicentre de la setena edició del BCN Film Fest serà els cinemes Verdi, al barri de la Vila de Gràcia, i comptarà amb la participació d’una setantena de pel·lícules diferents. De la totalitat de films que participen en el certamen, 21 són estrenes mundials, dues internacionals i 17 catalanes i espanyoles. La pel·lícula encarregada d’inaugurar el festival és Mi Crimen, una obra del director francès François Ozon. Les dues protagonistes del film també acompanyaran el director en aquest acte d’inauguració.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa