Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
SORTEIG | Plaers de luxe per celebrar els 2 anys del TOT Barcelona
  • CA

El TOT Barcelona compleix 2 anys aquest diumenge 15 de novembre, una petita gran història formada per milers d’articles publicats i una comunitat de lectors en constant creixement. La pandèmia ha estat la protagonista d’aquest segon any de trajectòria i el diari ha acompanyat als barcelonins amb informació veraç i puntual, recomanacions i imatges insòlites de la nova normalitat. 

I per celebrar l’aniversari, el millor regal als lectors és contribuir fer una mica més lleuger aquest moment tan difícil per la ciutat i el país. Tres sortejos excepcionals repartiran tres premis d’excepció: sopar i nit d’hotel 5* Gran Luxe amb vistes al mar, un dinar de luxe a domicili amb una paella professional d’arrosseria i un pack del nou cava ecològic FEST de Vallformosa, el celler guanyador dels premis Vinari 2020. Tres plaers per amorosir restriccions i confinaments, sense sortir de Barcelona i respectant totes les recomanacions sanitàries.

Els tres sortejos es publicaran al perfil d’Instagram del TOT Barcelona, consecutivament diumenge 8 d’octubre, dilluns 9 d’octubre i dimarts 10 d’octubre. Els tres guanyadors es donaran a conèixer el mateix dia: diumenge 15 de novembre, coincidint amb l’aniversari del diari.

Una escapada dins la bombolla

El primer sorteig de l’aniversari serà una estada d’una nit a l’hotel Eurostars Grand Marina 5* G.L., amb sopar per a dues persones i esmorzar l’endemà. Una autèntica escapada a prop de casa, valorada en 120 euros! Els afortunats guanyadors podran gaudir de franc de l’experiència Vine a sopar i et convidem a dormir, que la firma ha llançat aquesta tardor per apropar-se al públic barceloní.

El pla comença amb un àpat especial al restaurant Aire de Mar del mateix hotel, on degustar el menú Delícies de tardor, amb una copa de benvinguda i plats de temporada i de cuina tradicional.   La nit continua amb l’allotjament en una habitació Deluxe i esmorzar l’endemà. L’Eurostars Grand Marina està ubicat al World Trade Center, així que té unes espectaculars vistes al mar. 

L’hotel sol acollir exposicions d’art temporals i rep al visitant amb una imponent escala de cargol dissenyada per Leohming Pei, l’autor de la famosa piràmide del Louvre. Des de la reobertura aquesta primavera, la cadena aplica als seus establiments el programa Estades Clean & Safe amb un extens protocol de neteja, higiene i distància social.

Paella professional a casa

Quedar-se a casa en família també pot ser un luxe, especialment si el dinar el cuina una arrosseria de referència a Barcelona com el Terra Ca la Nuri! El segon sorteig de l’aniversari regala un Arròs sense feina –també conegut com a senyorito, perquè ve amb el marisc pelat– per a 4 persones i entregat a domicili. Tot el sabor mariner del fumet i dels ingredients de mar, sense embrutar-se els dits!

Aquest restaurant cuina marinera i mediterrània al cor de l’Eixample ha estrenat un nou servei de delivery de dijous a diumenge en horari de migdia (13-16h) per a tota l’àrea de Barcelona. Així, els fans de les paelles i dels platets del Terra Ca la Nuri poden seguir-ne gaudint a casa durant aquest parèntesi de tancament de bars i restaurants.

El millor cava de l’any

El tercer sorteig és tot un regal per als sentits: cava del millor celler de l’any! Es tracta d’un pack de 3 ampolles del cava ecològic FEST, el celler guanyador dels premis Vinari 2020. La desena edició del certamen, celebrada el passat 9 d’octubre a Vilafranca del Penedès, va reconèixer els millors vins i caves catalans de l’any després d’un exhaustiu tast a cegues fet per professionals de gran prestigi. 

FEST és el nou escumós ECO de Vallformosa, que transmet l’autèntic esperit de celebració: és pura efervescència i alegria. Amb més de 12 mesos de criança, les seves bombolles omplen de color qualsevol instant, per gaudir de la vida també en aquests dies complicats. El pack inclou una ampolla de cada gamma de FEST: Brut ECO, Brut Nature ECO i Rosé.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa