Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Terra Ca la Nuri, arrossos de referència al cor de Barcelona
  • CA

Barcelona es gaudeix de moltes maneres i un dels seus encants imprescindibles és la bona taula. Al Terra Ca la Nuri ho tenen clar i ofereixen una saborosa cuina marinera i mediterrània al cor de l’Eixample. Entre edificis modernistes i amb un ambient casolà i familiar, s’ha convertit en una arrosseria de referència pel seu producte de proximitat, el bon tracte al client i una gran relació qualitat-preu.

Els platets i arrossos del Terra Ca la Nuri sedueixen als paladars més exigents. Ingredients fresquíssims i de temporada i una carta àmplia permeten degustar nous plats a cada visita. I els més arrossers troben sempre una proposta temptadora, com l’Arròs sense feina, l’arròs negre o els socarrats, sense oblidar la cèlebre fideuà. 

Les paelles, el plat estrella del restaurant Terra Ca la Nuri
Socarrat de gambes, una de les paelles del restaurant Terra Ca la Nuri

En família, amb amics, en parella o amb els companys de feina, el Terra Ca la Nuri acull àpats de tota mena. També ofereix menús per a grups –vàlids tots els dies de la setmana– i una sala privada per celebrar reunions i esdeveniments. 

Sorteig

Perquè descobreixis el restaurant i les delícies que prepara, aquest inici de tardor el TOT Barcelona sorteja un dinar per a dues persones al Terra Ca la Nuri, vàlid de dilluns a divendres amb data a escollir. Per participar-hi només cal seguir les instruccions d’aquest post d’Instagram abans del 5 d’octubre a les 12h del migdia. Bon profit! 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa