Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les ‘smashburgers’ arriben a Barcelona

Les hamburgueses fa molt de temps que han deixat de ser territori exclusiu dels Estats Units per convertir-se en una de les ofertes gastronòmiques més potents de les grans ciutats del món. I cada vegada més, són objecte d’innovació, fins a convertir-se en un producte molt allunyat del que es considera, sovint despectivament, fast food.

I Barcelona no podia quedar enrere i s’ha sumat a la moda de les ‘smashburguers’, una tècnica que consisteix a aixafar la carn en una planxa per forçar la caramel·lització de la carn i potenciar el seu sabor. Hideout compta amb dos locals a Barcelona, un al Poblenou (Av. Diagonal, 119) i un altre a l’Eixample (Consell de Cent, 242). I no només per a carnívors… tenen una alternativa de pollastre i una altra d’hamburguesa sense carn.

Al seu web, aquesta hamburgueseria explica quin és el secret de les seves smashburguers: “La nostra barreja està feta de diferents talls acuradament seleccionats de carn 100% de vedella fresca, allunyant-nos dels congelats i els conservants, per oferir-te l’opció més natural i que així gaudeixis a cada mossa de l’autèntic sabor”. De fet, tenen una hamburguesa batejada amb el nom de Sunny Barcelona.

Queda clar que Barcelona és també terra d’hamburgueses i cadenes internacionals aposten per la capital de Catalunya per obrir negoci. És el cas, per exemple, de la cadena Five Guys, que vol obrir 5 locals a Barcelona el 2022 i igualar la presència que la marca ja té a Madrid. Five Guys té 1.500 restaurants a tot el món, la majoria, als Estats Units. Però també al Regne Unit, els Emirats Àrabs, Kuwait, Aràbia Saudita i en diverses ciutats de l’Estat espanyol, sobretot a Madrid, amb una desena d’establiments. I Barcelona, on actualment hi ha quatre locals en funcionament i un en procés d’obertura a l’avinguda Diagonal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa