Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una cadena americana d’hamburgueseries aposta fort per Barcelona

Five Guys té 1.500 restaurants a tot el món, la majoria, als Estats Units. Però també al Regne Unit, els Emirats Àrabs, Kuwait, Aràbia Saudita i en diverses ciutats de l’Estat espanyol, sobretot a Madrid, amb una desena d’establiments. Però Barcelona, on actualment hi ha quatre locals en funcionament i un en procés d’obertura a l’avinguda Diagonal, serà el gran focus d’atenció de la cadena d’hamburgueseries nordamericana per al 2022 pel que fa a la península Ibèrica.

Així ho explica al portal Idealista Daniel Agromayor, director general de Five Guys a l’Estat, que assegura que “el full de ruta de la companyia passa per créixer entre 5 i 7 locals a l’any durant els propers exercis, amb el focus posat al mercat de Barcelona a curt termini”.

Un dels locals de la cadena Five Guys

Segons explica Agromayor, l’objectiu de la cadena a curt termini és “igualar el nombre de locals de Barcelona als de Madrid”, i afegeix que “no ens hem posat un termini, però l’any que ve ens agradaria comptar amb uns deu establiments a Barcelona”, explica el directiu.

Five Guys, la que es considera l’hamburgueseria preferida de Barak Obama, va arribar a Barcelona l’abril del 2018 i es va instal·lar al centre comercial La Maquinista. I va ser tota una revolució: Hamburgueses peparades davant del client, complements de franc i res congelat i un centenar de combinacions possibles. A més, com insisteixen, són els clients qui fan el màrqueting, de manera que no inverteixen en publicitat.

“El 2020 ha estat un any perdut per a tots, no hem crescut, explica Agromayor-, som una empresa familiar, amb capital familiar, i amb una capacitat de creixement generosa però limitada”. En l’actualitat, Five Guys compta amb més de 1.500 restaurants a tot el món, sobretot al seu mercat local, els Estats Units, on s’enfronta a la competència ferotge de les dues grans cadenes mundials de menjar ràpid: McDonalds i Burger King.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa