Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Shopping Night catalanitza el seu nom i passa dir-se la Nit del Passeig de Gràcia
  • CA

La Shopping Night Barcelona canvia de nom i passa a anomenar-se La Nit del Passeig de Gràcia i abandona el Black Friday per celebrar-se just abans de les festes de Nadal. El que no canvia és la seva essència: és un esdeveniment únic que omplirà el passeig de música i gastronomia des de les 19.00 fins a la mitjanit.

L’esdeveniment, promogut per l’Associació del Passeig de Gràcia, busca consolidar-se com una nit que potencia la imatge de Barcelona com a motor de cultura, gastronomia, oci i compres. També serà una ocasió perfecta per gaudir del nou enllumenat del passeig, que enguany estarà decorat amb papallones i cascades de llum.

Música i gastronomia

Com en altres ocasions, tot el passeig de Gràcia es convertirà en un gran escenari. Al llarg de tot el carrer es podran trobar cinc escenaris, cada un amb estils diferents com el swing, el gospel, el rock o la música urbana. Les protagonistes d’aquesta nit també seran les botigues, que estaran obertes fins les 12 de la nit i oferiran sorpreses i descomptes.

Entre les activitats que els assistents trobaran mentre passegen pel Passeig de Gràcia, destaca una instal·lació d’art tecnològic amb 7.200 llums led que se sincronitzen amb la música creant una experiència immersiva mentre el públic camina pel seu interior. Una desena de restaurants i hotels oferiran una ruta gastronòmica del 19 al 22 de desembre que consistirà en una elaboració creada especialment per a l’ocasió acompanyada d’una cervesa Estrella Damm, a un preu tancat de 12 euros.

Més notícies
La Shopping Night Barcelona apuja el llistó per superar el sotrac de 2017
Notícia: La Shopping Night Barcelona apuja el llistó per superar el sotrac de 2017
Comparteix
La nit de botigues obertes omplirà el passeig de Gràcia amb descomptes fins a mitjanit, música en directe i una ruta gastronòmica
Una ruta de platets nadalencs enriqueix la Shopping Night 2018
Notícia: Una ruta de platets nadalencs enriqueix la Shopping Night 2018
Comparteix
La nit d'obertura comercial al passeig de Gràcia organitza un recorregut per restaurants i hotels, que oferiran receptes de Ruscalleda o Jubany a només 7 euros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa