Una petita part del segon premi de la loteria de Nadal ha estat per a Barcelona aquest 2020. La sort ha somrigut als compradors del número 06.095, que s’emporten 125.000 euros bruts per dècim. Ha estat un premi molt repartit i part dels dècims s’han venut a l’àrea de Barcelona, que s’emporta més de 30 milions d’euros.

A la capital s’ha venut una sèrie sencera –10 bitllets– al carrer Segre número 53, on hi ha una petita administració de loteria, al barri de Sant Andreu. També se n’han venut una sèrie a Vallirana i fins a 15 sèries a Badalona, és a dir, 150 números afortunats a la ciutat veïna de la capital. Palau Solità i Plegamans s’ha endut també 10 sèries, o sigui, un centenar de dècims. A la resta de Catalunya, una altra sèrie s’ha venut a Lleida ciutat.

En total, els 280 dècims del segon premi que s’han venut a Catalunya sumen un total de 35 milions d’euros bruts. D’aquests, Hisenda se’n quedarà gairebé 5. A les butxaques dels catalans afortunats hi quedaran 30,24 milions d’euros.

Els grans premis del sorteig són els tres primers, tot i que s’han de compartir amb Hisenda. El ‘Gordo’ atorga 328.000 euros al dècim després d’impostos. Al segon li corresponen 108.000 euros nets per bitllet. El tercer s’emporta 48.000 euros per dècim després de tributar. El quart premi (20.000 euros) i el cinquè (6.000) són més modestos però estan lliure d’impostos, igual que tota la resta de premis menors.

Nou comentari

Més notícies

“Feia molta falta!”: l’alegria de 3 loters que han venut un 5è premi als veïns

Una d'elles ha venut deu sèries d'un número premiat, així que repartirà 600.000 euros
Dos dècims d'un cinquè premi de la loteria s'han venut a l'Eixample / SELAE

Tres cinquens premis de la loteria de Nadal cauen a Barcelona

El sorteig més famós de l'any reparteix milers d'euros