Sants manté l’alternatiu concurs de paelles malgrat la suspensió de la festa major del barri

La quinzena edició d'aquesta competició culinària santsenca se celebrarà el diumenge 23 al parc de l'Espanya Industrial

La festa alternativa de Sants mantindrà el tradicional concurs de paelles tot i que la celebració de les festes oficials del barri s’hagi suspès. Així ho han anunciat els organitzadors a les xarxes socials, on han avisat que el gran canvi respecte a altres anys és que el jurat no tastarà els arrossos, sinó que en valorarà “l’estètica, el socarrat, els ingredients i qualsevol element que creguin adient”. A més, es demana als grups participants que com a molt constin de 10 persones.

L’Assemblea del Barri de Sants, encarregada de fer la convocatòria, concreta que el 15è concurs de paelles i arrossos de la Festa Major Alternativa de Sants serà el diumenge 23 d’agost al parc de l’Espanya Industrial. El màxim d’equips participants seran 30 i cada grup tindrà un espai marcat a terra, per minimitzar el contacte entre colles.

Fa tres setmanes es va anunciar la cancel·lació de la festa oficial, que implicava la suspensió de totes les activitats. Fins i tot es va desestimar fer una versió reduïda de la programació o simplement guarnir els carrers. Finalment no hi haurà ni decoració ni tan sols actes per als residents, com els tradicionals sopars de germanor a l’aire lliure, per prevencions sanitàries.

Nou comentari