Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sants manté l’alternatiu concurs de paelles malgrat la suspensió de la festa major del barri
  • CA

La festa alternativa de Sants mantindrà el tradicional concurs de paelles tot i que la celebració de les festes oficials del barri s’hagi suspès. Així ho han anunciat els organitzadors a les xarxes socials, on han avisat que el gran canvi respecte a altres anys és que el jurat no tastarà els arrossos, sinó que en valorarà “l’estètica, el socarrat, els ingredients i qualsevol element que creguin adient”. A més, es demana als grups participants que com a molt constin de 10 persones.

L’Assemblea del Barri de Sants, encarregada de fer la convocatòria, concreta que el 15è concurs de paelles i arrossos de la Festa Major Alternativa de Sants serà el diumenge 23 d’agost al parc de l’Espanya Industrial. El màxim d’equips participants seran 30 i cada grup tindrà un espai marcat a terra, per minimitzar el contacte entre colles.

Fa tres setmanes es va anunciar la cancel·lació de la festa oficial, que implicava la suspensió de totes les activitats. Fins i tot es va desestimar fer una versió reduïda de la programació o simplement guarnir els carrers. Finalment no hi haurà ni decoració ni tan sols actes per als residents, com els tradicionals sopars de germanor a l’aire lliure, per prevencions sanitàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa