Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les sales de concerts, “emprenyades” pel tancament sobtat del sector

Les sales de concerts han assegurat que estan “emprenyades” pel tancament sobtat del sector decretat pel Govern de la Generalitat per intentar frenar la propagació de la sisena onada. “Enuig”, “sorpresa” i “decepció” són algunes de les expressions que ha fet servir la patronal per qualificar les noves restriccions a Catalunya, que obliguen a tancar l’oci nocturn i a reduir l’aforament del sector cultural al 70%.

El president de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i gerent de Razzmatazz, Lluís Torrents, ha explicat a l’ACN que el sector esperava mesures de “tancament general”, però ha lamentat que només afectin a “un sector petit de la població” i que majoritàriament és jove i, per tant, “menys vulnerable” a la Covid-19. Torrents ha advertit que el jovent “buscarà la forma clandestina i sense control” per sortir de nit.

Mesures inefectives

El gerent de Razzmatazz ha assegurat que estan “emprenyats i decebuts”, a més de “sorpresos”, per la intenció del Govern de tancar l’oci nocturn i limitar l’aforament al sector cultural. “Esperàvem mesures, si la situació era complicada, per baixar el ritme general de vida, com s’ha fet a Portugal o Països Baixos”, ha admès Torrents. “La mesura afecta la línia de flotació de la cultura, la música, i també a un públic com el jove que ja prou problemes té”.

Torrents ha insistit que tancar l’oci nocturn “no serà la solució” per reduir els contagis, ja que estima que és una mesura que “només afectarà un 10% de la població” i ha vaticinat que l’activitat “continuarà, la gent anirà a treballar, agafaran el Metro, aniran a sopar, etc… els índex no baixaran i podem tornar a estar mesos i mesos amb les sales tancades”. Les mesures aprovades pel Govern estan pendents de rebre l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i, si s’aproven, entraran en vigor la matinada de dijous i tindran una vigència inicial de 15 dies.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Horaci a desembre 21, 2021 | 11:19
  Horaci desembre 21, 2021 | 11:19
  Que vagin a Holanda, França, Alemanya, etc. a veure si troben consol . . . .
 2. Icona del comentari de: Show a desembre 21, 2021 | 11:40
  Show desembre 21, 2021 | 11:40
  Els del ram de "l'oci" tindran dues feines "emprenyar-se" i "desemprenyar-se". N'estem farts d'aquesta gent.
 3. Icona del comentari de: ... a desembre 21, 2021 | 11:58
  ... desembre 21, 2021 | 11:58
  Vendre cubates a 15€ ha havia de tenir algun càstig tard o d'hora...
 4. Icona del comentari de: Quintus Horatius Flaccus a desembre 21, 2021 | 12:43
  Quintus Horatius Flaccus desembre 21, 2021 | 12:43
  Que se'n vagin als Països Baixos, França, Alemanya, etc. a veure si hi troben consol...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa