Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’antiga sala BARTS canvia de nom i presenta al públic la seva nova vida

La sala BARTS va tancar les portes el passat 17 d’abril. Ha estat, però, durant poc temps. Aquest icònica sala de teatre del paral·lel obre una nova etapa i ho farà, això sí, amb canvi de nom i estil. La nova propietat vol apostar, diu, pel talent de casa i fomentar artistes dels barris de l’entorn. ‘Paral·lel 62‘ és com es coneixerà a partir d’ara l’espai, que gestionarà la Unió Temporal d’Empreses després de guanyar el concurs públic que va convocar l’Ajuntament de Barcelona.

Per aquesta nova etapa, els nous amos de l’establiment oferiran una oferta d’espectacles molt variada i dirigida a tots els públics. Un exemple clar és l’aposta pel públic més jove. A diferència de l’etapa anterior, ‘Paral·lel 62’ es planteja incorporar actes adreçats a escoles i instituts. Tot i això, els espectacle pel públic adult seguiran sent el pal de paller.

Inici amb grups de renom

L’arrancada de l’establiment ha portat a l’escenari artistes com Jorja Smith o The Magnetic FIdels dins del Primavera Ciutat. La programació s’amplia amb les Jornades Internacionals pel Drets Culturals Culturopolis, que es faran del 16 al 19 de novembre. Un dia més tard, el 20, hi actuaran Andrea Moris i Mezquida, i ja de cara a desembre, Ferran Palau cantarà per posar punt final a la seva gira. Altres espectacles, com ‘El Petit Príncep‘ es mantindran.

Crítiques de l’antic administrador a l’Ajuntament

Aquesta icònica sala va tancar a l’abril. The Project, l’empresa que va crear i gestionar el projecte de sala transversal, va responsabilitzar llavors l’Ajuntament, assegurant que “les discrepàncies en el detall i el contingut del nou concurs per a la gestió del teatre, que limita l’ús només a la música, fa inviable la continuïtat del que és i del que ha estat Barts i la seva proposta transversal i multi-escènica”. Aquest va ser el final d’una etapa que va començar l’any 2012. Ara, l’edifici inicia una de nova.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa