Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Sagrada Família dona la benvinguda al Nadal amb un concert
  • CA

La Sagrada Família ha donat la benvinguda al Nadal amb el tradicional concert que la basílica acull cada any per aquestes dates. En aquesta ocasió els protagonistes han estat l’Orquestra Nacional d’Andorra i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, sota la batuta del lleidatà Xavier Puig, i amb la col·laboració del violinista andorrà Gerard Claret com a concertino director. Les dues formacions han interpretat nadales tradicionals catalanes com ara el ‘Fum, fum, fum’ o ‘El noi de la mare’, i cantates internacionalment conegudes com ‘Christ lag in Todesbanden’, de Johan Sebastian Bach o el ‘Te Deum d’Arvo Pärt’. La Sagrada Família ha sortejat 400 entrades dobles per convidar els ciutadans ha participar d’aquesta experiència.

La basílica de la Sagrada Família s’ha omplert aquest dissabte per acollir el seu ja tradicional concert de Nadal que enguany duia el títol de ‘Rituals, fronteres espirituals’, una de les activitats de Nadal del temple.

Sota la direcció de Xavier Puig, actual director de l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) i el Cord de Cambra del Palau de la Música Catalana han estés la màgia d’aquestes festes per tots els racons del temple.

Les formacions han interpretat algunes peces clàssiques com ‘Christ lag in Todesbanden’, de Joahan Sebastian Bach, però també temes populars com ‘Santa Nit’ o ‘Fum, fum, fum’ o ‘El noi de la mare’.

L’orquestra andorrana va néixer el 1992 i l’any 2004 va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat. Pel que fa al Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, es va crear l’any 1990 i actualment és un dels cors professionals més prestigiosos de l’Estat.

Més notícies
400 entrades de franc, tallers i un concert: el Nadal de la Sagrada Família
Notícia: 400 entrades de franc, tallers i un concert: el Nadal de la Sagrada Família
Comparteix
El temple proposa diverses activitats per a tots els públics per celebrar les festes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa