Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
400 entrades de franc, tallers i un concert: el Nadal de la Sagrada Família

El Nadal no pot passar per alt a la Sagrada Família i els responsables del temple han preparat tot un seguit d’activitats per a tots els públics i per a tots els gustos per compartir les festes nadalenques amb la ciutadania.

Imatge de la Sagrada Família per al Nadal
 

Taller de Nadal

Amb el taller de Nadal, els nens i les nenes de 6 a 12 anys i els seus acompanyants podran gaudir d’una visita a la Basílica que se centrarà, sobretot, a conèixer els detalls de la façana del Naixement. Posteriorment, els nens i les nenes participaran en un taller de manualitats on elaboraran una estrella de Nadal.

Com s’hi pot participar?

Dies: caps de setmana des del 30/11/2019 i fins al 05/01/2020, i la setmana del 30 de desembre. 

Horari: a les 10 i a les 12 h de dilluns a dissabte i a les 10.30 i a les 12.30 h els diumenges. 

Duració: 1 hora i mitja. 

Lloc: claustre de la Mercè. Basílica de la Sagrada Família.

Edat recomanada: 6-12 anys. 

Preu: 6,50 €. 

Reserva: t[email protected] (imprescindible reserva prèvia).

Acompanyants: cada infant o grup d’infants ha d’anar acompanyat per almenys un adult i màxim dos. 

Concert de Nadal

El 30 de novembre la Sagrada Família celebrarà el tradicional concert de Nadal a càrrec de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, amb Xavier Puig com a director i Gerard Claret com a concertino.

Sorteig d’entrades

Un total de 400 entrades dobles per visitar la Sagrada Família se sortejaran entre els participants que s’inscriguin en aquesta promoció entre els dies 18 i 24 de novembre a través del seu Facebook. El sorteig se celebrarà amb Easypromos el dia 25 de novembre i les persones guanyadores rebran una notificació per correu electrònic.

Il·luminació de la façana del Naixement

Seguint amb la tradició dels darrers anys, s’il·luminarà la façana del Naixement els dies 19, 20, 21 i 22 de desembre amb tres sessions cada dia, a les 19h, a les 19:30h i a les 20h, excepte el dissabte 21 que només hi haurà una sessió a les 19h. Cada representació té una duració aproximada de quinze minuts. L’acte és gratuït i l’aforament dins del recinte és limitat, tot i que l’esdeveniment està dissenyat perquè tothom en pugui gaudir des del carrer. En finalitzar cada sessió, s’oferirà xocolata calenta al públic que hagi vist la il·luminació davant de la façana. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Maria Luz Romea a novembre 20, 2019 | 01:02
    Maria Luz Romea novembre 20, 2019 | 01:02
    Preciosa!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa