Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sabadell es cola en el rodatge de ‘The Crown’ a Barcelona

Aquests dies la plaça Francesc Macià s’ha transformat en un bulevard de París, amb paparazzis i gendarmes, per recrear l’escena més potent de ‘The Crown’, la mort de Lady Di, que va perdre la vida en un accident de trànsit el 31 d’agost del 1997.

L’escena recrea el moment de la persecució de paparazzis i periodistes al cotxe en què anaven Diana de Gal·les i Dodi al-Fayed, que va acabar en l’accident fatal en què van perdre la vida.

Però en l’escenografia s’hi ha colat un autobús de Sabadell. Així ho ha detectat l’usuari de Twitter Marc Valldosera, que ha mostrat amb imatges d’on prové el bus utilitzat en l’escenografia. És clar que un bus de Barcelona no podia sortir, totalment reconeixible amb el seu vermell, com els seus taxis. El rodatge va durar tres dies però s’ha convertit en un espai de culte per als fans de la sèrie.

Sisena temporada: Barcelona

De fet, el rodatge s’havia d’haver fet al setembre, però la mort de la reina Isabel II ho va aturar. També l’escenari era diferent, els Jardinets de Gràcia. The Crown, que precisament relata la història d’Elisabet II, té previst emetre la seva cinquena temporada el pròxim mes de novembre a Netflix. Però l’escena de Barcelona haurà d’esperar, perquè pertany a la sisena temporada de la sèrie.

Segons Netflix, la sèrie ha aconseguit un 800% més de visualitzacions al Regne Unit després de la mort de la reina d’Anglaterra, i les expectatives per a la cinquena i la sisena temporada són incrementar més les visualitzacions en altres països. I és que la mort i els funerals d’Elisabet II s’han convertit en un fenomen mundial que durant diversos dies va mantenir l’atenció mediàtica en nivells totalment excepcionals.

Ara caldrà esperar uns quants mesos per veure com el Mercedes negre pateix l’accident a la plaça de Francesc Macià.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Quasi tot té una explicació a octubre 24, 2022 | 11:32
    Quasi tot té una explicació octubre 24, 2022 | 11:32
    La resposta és molt senzilla, els autobusos de Paris son dels mateixos colors que els de Sabadell ( O els de Sabadell son pintats com els de París) Pel que fa al logo de la marca Pegaso (ehem ! Quin nom, ara remet a espionatge il·legal espanyol ) segurament ni tant sols es veurà durant els pocs segons de l'escena. Solament cal clicar en un cercador on line "Paris bus" i "imatges" i comparar una imatge de Paris amb el bus de la "senyereta".
  2. Icona del comentari de: El 237 de Tus a octubre 24, 2022 | 11:42
    El 237 de Tus octubre 24, 2022 | 11:42
    Se'n diu fer números i optimitzar costos. A alguns us sorprenen imatges que representen París, enregistrades a Barcelona... Bo, a Barcelona potser és més econòmic fer-hi escenes de cinema o sèries i a més fins i tot és més fàcil trobar ací un bus amb aparença dels de París dels anys 90, com el de Sabadell el 237 de Tus (encara funciona ?) que no pas a París. Recordeu que els autobusos de París i de Sabadell son blancs amb franges verdes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa