Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Halldór Már protagonitza la VII Ruta del Bacallà de Barcelona
  • CA

La Ruta del Bacallà arriba a la seva setena edició amb més ganes de peix que mai i entre el 28 de març i el 14 abril omplirà Barcelona de tapes i platets inspirats en el famós peix islandès. Durant aquestes dues setmanes, 28 restaurants i 9 bacallaneries de la tota ciutat oferiran les millors elaboracions de l’autèntic Gadus Morhua, el bacallà d’Islàndia tallat i curat a l’estil tradicional que es podrà maridar amb una cervesa Inedit de Damm.

El músic islandès Halldór Már, més conegut com Katalonski ha estat nomenat “bacallaner novell 2019” i pren el relleu de la periodista Bibiana Ballbè, que va ser la protagonista de l’edició anterior. Már s’ha animat a preparar una recepta de bacallà amb carxofes amb el xef Sergi Meià. Aquest any el Gremi de Bacallaners de Catalunya i Damm tornen a col·laborar per portar una oferta gastronòmica molt àmplia i amb opcions per tots els gustos i les butxaques, ja que l’objectiu final és “gaudir del bacallà” tant si és entaulat com dempeus. 

La VII Ruta Bacallà tindrà lloc del 28 de març al 14 d’abril a Barcelona / Damm

La gran novetat d’aquesta VII Ruta del Bacallà és el menú degustació, que inclou cinc plats, postres i dues Inedit per un preu d’entre 40 i 50 euros. També hi ha un menú normal (25-35 euros), que es podrà convertir en mig menú de migdia; i el platet (5 euros). També hi haurà temps per als tradicionals tastets de bacallà, que tindran lloc els dissabtes 30 de març i 6 i 13 d’abril en les 9 bacallaneries i mercats de Barcelona a un preu d’1 i 2 euros. I sempre amb una Inedit. 

La Inedit és una cervesa creada el 2008 en un treball conjunt dels mestres cervesers de Damm, Ferran Adrià i l’equip de sommeliers d’elBulli i està pensada per acompanyar la nova gastronomia, ressaltant els contrastos i els matisos aromàtics dels plats. És un barreja de dues cerveses –la tradicional de malt d’ordi i la de blat– aromatitzades amb llúpol, coriandre, pell de taronja i regalèssia, que li donen aquest toc afruitat i floral al nas i la textura cremosa i fresca a la boca.

Més notícies
La Shopping Night Barcelona apuja el llistó per superar el sotrac de 2017
Notícia: La Shopping Night Barcelona apuja el llistó per superar el sotrac de 2017
Comparteix
La nit de botigues obertes omplirà el passeig de Gràcia amb descomptes fins a mitjanit, música en directe i una ruta gastronòmica
Una ruta de platets nadalencs enriqueix la Shopping Night 2018
Notícia: Una ruta de platets nadalencs enriqueix la Shopping Night 2018
Comparteix
La nit d'obertura comercial al passeig de Gràcia organitza un recorregut per restaurants i hotels, que oferiran receptes de Ruscalleda o Jubany a només 7 euros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa