A Nou Barris, juliol és sinònim de Prospebeach, la platja del barri de la Prosperitat, que enguany compleix el seu 25 aniversari. La setmana passada els operaris van acabar de preparar les 40 tones de sorra reciclada per convertir un any més la plaça d’Àngel Pestaña en la platja més coneguda del districte. Aquest dilluns han començat de manera oficial els matinals infantils, on els més petits poden jugar a fer castells de sorra i a remullar-se en dutxes i piscinetes per combatre la calor.

Tot just s’han acabat de col·locar les dutxes i els aspersors. El dissabte ja es va celebrar un torneig de vòlei platja en equips de 2×2, que tindria continuïtat el pròxim dissabte amb un altre torneig de vòlei 4×4 i el diumenge 21 de juliol amb un de tenis platja. Entremig, cinema a la fresca, partits informals de futbol i vòlei platja, i molts castells de sorra.

Colors LGTBI

L’escenari del Prospebeach té més color que mai. L’any passat, amb motiu del dia de l’Orgull Gai, el col·lectiu Nou Barris LGTBI va pintar una part de les grades de la plaça amb la bandera de l’arc de Sant Martí. Fa uns dies, també coincidint amb la fita d’enguany, hi van pintar just a continuació els colors del col·lectiu transsexual.

La idea del Prospebeach és apropar la platja a un veïnat que viu lluny del mar. Un cop recuperada la sorra –que es va eliminar durant el mandat Trias pel seu elevat cost–, els organitzadors es mostren molt satisfets per la participació de grans i petits a la platja.

“Des que van tornar a posar la sorra, s’ha reprès amb més força perquè aquests matinals, aquests casals d’estiu no venien aquí, perquè amb asfalt, doncs marxaven a un altre lloc o marxaven a la platja de veritat. Ara amb la sorra s’ha recuperat una mica més de força, i el Prospebeach ha guanyat més qualitat, per tenir activitat tot el dia i durant tota la setmana.”, explica Álex Navarro, de la comissió de Prospebeach.

Més notícies
L’estafador del whisky de Nou Barris
Notícia: L’estafador del whisky de Nou Barris
Comparteix
Almenys quatre comerços de la Prosperitat han estat enganyats els últims anys amb el mateix mètode d'un fals comercial que els demana diners per avançat i després desapareix
Recreació de la balena que hi haurà al Parc Central de Nou Barris / Ajuntament
Nou Barris guanya dues noves zones de joc
Notícia: Nou Barris guanya dues noves zones de joc
Comparteix
La reobertura de la plaça Fornells i la construcció d’una àrea infantil al Parc Central donaran més alternatives als veïns

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa