Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nou Barris guanya dues noves zones de joc
  • CA

Nou Barris guanya dues noves zones de joc gràcies a la reurbanització de la plaça Fornells (Roquetes), ja acabada, i a la construcció d’una àrea infantil amb forma de balena al Parc Central (la Guineueta), que començarà el pròxim dilluns. Les actuacions formen del pla de joc de Barcelona, que vol fer una ciutat més amable per als infants, diversificar el joc i obrir l’espai públic per al seu gaudi.

La plaça Fornells s’ha reobert després de diversos mesos d’obres per crear un espai accessible per als veïns, eliminar els desnivells i facilitar-ne l’accés tant des del carrer com des del parc. La nova zona de jocs compta amb un tobogan de sis metres, un rocòdrom central i unes cordes suspeses. També s’ha creat una zona de trobada amb arbrat per guanyar ombra.  

Zona de jocs de la plaça Fornells / Ajuntament

Zona de jocs de la plaça Fornells / Ajuntament

Al Parc Central s’hi instal·larà una gran estructura amb forma de balena que permetrà escalar, amb xarxes per pujar molt amunt, i que tindrà tubs per passar d’una banda a l’altra i llits elàstics per saltar i fer equilibris. Les obres acabaran el pròxim mes de setembre i serà la primera intervenció que s’hi fa després de les propostes presentades per alumnes de les escoles Àgora i Calderón de la Barca i de l’Esplai la Guineueta.

Aquesta nova modalitat de zones infantils es replicarà a l’Eixample i a Sant Andreu, on s’hi instal·laran una oreneta i un pop, respectivament.

Un pop gegant al parc de la Pegaso, a Sant Andreu / Ajuntament

 
Una oreneta als jardins de la Indústria, a l’Eixample / Ajuntament

Una oreneta als jardins de la Indústria, a l’Eixample / Ajuntament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa