Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El restaurant de Barcelona on han sopat Springsteen, Spielberg i Obama
  • CA

Els fans l’esperen a les portes de l’Estadi Olímpic, les portades parlen d’ell i les xarxes bullen. Bruce Springsteen actua aquest cap divendres a Barcelona i tot el que fa guanya notorietat a les xarxes. El ‘boss’ va estar assajant aquest dijous alguns dels temes que tocarà aquesta nit a Montjuïc. Segons els fans més propers a l’estadi, s’hi va estar una mitja hora i va practicar prop de sis cançons. Després de l’assaig, Springsteen se’n va anar a sopar amb dos amics que han vingut dels Estats Units per veure’l en directe a Barcelona: Stiven Spielberg i Barack Obama.

El cantant, el director i l’expresident americà van sopar junts al restaurant Amar Barcelona, situat al luxós Hotel Palace i que dirigeix el cuiner Rafa Zafra. Així ho ha publicat l’influencer gastronòmic Federico Regalado, que alhora ha recordat el primer cop que el va veure i ha felicitat el seu amic Zafra pel sopar.

Un doble concert molt esperat

Bruce Springsteen farà vibrar l’Estadi Olímpic Lluís Companys tant divendres com diumenge en els seus primers concerts de gran format després de la pandèmia, l’estrena de la gira europea i els únics que farà a l’Estat. La promotora del concert, Doctor Music, ja ha avisat que l’americà ve a tot gas i que s’espera un espectacle “llarg i de gran format“. De fet, aquest és el motiu pel qual Springsteen no actuarà un tercer cop a Catalunya. La mateixa productora va avisar que era impossible somiar amb una tercera data perquè els 30 tràilers que carreguen amb el muntatge de l’espectacle no arribarien a temps a Dublín, la següent parada de la gira. Des de fa una setmana, els fans s’organitzen l’ordre d’entrada al concert. Tal com explicaven al TOT, han estat anant fins a tres cops al dia per no perdre el seu lloc a la cua.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a abril 28, 2023 | 15:34
    Ricard abril 28, 2023 | 15:34
    El Boss va a sopar amb els seus amics catalans aprofitant que és a Catalunya. Visca el Boss...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa