Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Raphael presentarà el seu disc ‘Victoria’ en un concert a Barcelona
  • CA

El cantant Raphael oferirà un concert en el Palau Sant Jordi el pròxim dissabte 2 de desembre. Tal com ha comunicat la promotora The Project, l’actuació la farà en el marc de la gira de presentació del seu nou disc ‘Victoria’. Es tracta d’un disc escrit i produït per Pablo López i es va gravar durant l’estiu passat. Algunes de les cançons que conformen aquest àlbum i faran vibrar a tots els fans de Raphael són ‘De tanta gente’, ‘Para seguir en pie’ i ‘A punto de besarte’.

En el concert no només hi haurà espai per a les cançons noves. També compartirà des de l’escenari algunes de les més mítiques i que, d’alguna manera, mai passen de moda, com ‘Mi gran noche’, ‘Yo soy aquél’ i ‘Como yo te amo’. Totes les persones que no es vulguin perdre aquesta cita amb la música i Raphael, hauran d’estar atentes el pròxim 31 de gener, quan les entrades es posaran a la venda.

La reina del pop torna a Barcelona

Un altre concert que molts barcelonins esperen amb ganes és el de Madonna. La reina del pop torna a la ciutat oferint dos concerts al Palau Sant Jordi els pròxims 1 i 2 de novembre. La idea inicial era fer-ne només un, però després de la gran demanda d’entrades que ha haver-hi per part del públic barceloní, es va decidir oferir un segon. Els concerts són part d’una gira que commemora els seus 40 anys sobre els escenaris.

L’anunci del primer concert es va fer públic el passat 17 de gener amb un vídeo que apel·lava la pel·lícula Truth or Dare i en el qual van participar reconeguts artistes com Diplo, Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Kate Berlant, Larry Owens, Meg Stalter, Eric Andre o Amy Schumer. En el mateix vídeo es va anunciar que la gira arrencarà el pròxim 15 de juliol a Vancouver (Canadà) i passarà per 35 escenaris d’arreu del món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa