Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Madonna anuncia un segon concert consecutiu a Barcelona en una gira única
  • CA

Furor a Barcelona per la tornada de la reina del pop. Madonna ha anunciat aquest divendres que celebrarà un segon concert al Palau Sant Jordi de la capital catalana després de “l’aclaparadora demanda d’entrades” que ha tingut l’actuació que l’artista oferirà el pròxim 1 de novembre, que s’emmarca en la gira que ha iniciat per commemorar els seus 40 anys de trajectòria en el món de la música.

Segons ha informat aquest matí la promotora Live Nation, aquesta segona data serà el dia 2 d novembre, just un dia després del primer concert anunciat aquesta setmana, les entrades del qual s’han posat a la venda aquest divendres rebent una gran acollida per part del públic barceloní. Els tiquets per aquesta segona actuació també estan ja disponibles, així que les persones que no vulguin perdre’s el retorn de l’artista nord-americana a la capital catalana i, en concret, al Palau Sant Jordi, ja poden adquirir-les a través de la pàgina web de la promotora.

Una gira de celebració única

L’anunci del primer concert es feia públic aquest dimarts a través d’un vídeo que apel·la la pel·lícula Truth or Dare i que ha comptat amb la participació d’artistes de renom com Diplo, Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Kate Berlant, Larry Owens, Meg Stalter, Eric Andre o Amy Schumer. En la peça audiovisual es confirmava que la gira The celebration tour arrencarà el 15 de juliol a la ciutat de Vancouver (Canadà) i que recorrerà 35 escenaris diferents d’arreu del món.

A més de Barcelona, Madonna també actuarà en altres ciutats com Chicago, Nova York, Miami, Los Ángeles, Londres o París, i ho farà en totes les ocasions acompanyada de Bob the Drag Queen, conegut com a Caldwell Tidicu, que serà l’encarregat d’obrir tots els concerts de la gira mundial, que acabarà l’1 de desembre a Amsterdam.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa