Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Madonna celebrarà els seus 40 anys de carrera amb un concert a Barcelona
  • CA

La reina del pop tornarà a actuar a Barcelona. Madonna ha anunciat aquest dimarts que celebrarà un concert al Palau Sant Jordi de la capital catalana el pròxim 1 de novembre en el marc de la gira que ha iniciat per commemorar els seus 40 anys de trajectòria en el món de la música.

L’anunci s’ha fet públic aquest dimarts a través d’un vídeo que apel·la la pel·lícula Truth or Dare i que ha comptat amb la participació d’artistes de renom com Diplo, Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Kate Berlant, Larry Owens, Meg Stalter, Eric Andre o Amy Schumer. En la peça audiovisual es confirma que la gira The celebration tour arrencarà el 15 de juliol a la ciutat de Vancouver (Canadà) i recorrerà 35 escenaris diferents d’arreu del món. A més de Barcelona, Madonna també actuarà en altres ciutats com Chicago, Nova York, Miami, Los Ángeles, Londres o París, i ho farà en totes les ocasions acompanyada de Bob the Drag Queen, conegut com a Caldwell Tidicu, que serà l’encarregat d’obrir tots els concerts de la gira mundial, que acabarà l’1 de desembre a Amsterdam.

La previsió és que les entrades es posin a la venda aquest divendres a les deu del matí.

Altres concerts d’aquest 2023 a Barcelona

Bruce Springsteen and The E Street Band

Oferiran un concert a Barcelona divendres 28 d’abril i diumenge 30 d’abril. Ho va anunciar fa sis mesos la promotora Doctor Music, confirmant que la gira del mític músic nord-americà i la seva banda han triat la ciutat dins de la nova gira mundial. Serà a l’Estadi Olímpic i serà el tret de sortida de la gira europea.

Coldplay

Els dies 24, 25, 27 i 28 de maig a l’estadi Olímpic, quatre concerts dels britànics que assaltaran el recinte més gran de la ciutats amb garantia de fer ple absolut.

Elton John

Posarà punt i final a la seva carrera musical amb la gira Farewell Yellow Brick Road Tour, que va començar el setembre del 2018 i durarà fins al juliol del 2023. John, de 75 anys, actuarà al Palau Sant Jordi els dies 22 i 23 de maig.

Robbie Williams

El britànic celebrarà 25 anys de carrera com a solista amb dos concerts consecutius el 24 i 25 de març al Palau Sant Jordi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa