Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 5 i 6 de març
  • CA

La previsió meteorològica apunta a un canvi radical del temps a Barcelona aquest cap de setmana, però l’agenda cultural i d’oci de la capital animen a sortir igualment de casa tant si fa fred com si fa calor. La ciutat comença al març amb els caramels de Sant Medir, la festa més dolça, i amb un nou diumenge de museus gratuïts.

Els 6 plans que recomanem aquesta setmana omplen d’activitats el matí, tarda i vespre de dissabte i de diumenge.

Dissabte 5 al matí

Al mal temps, bona cara i plans indoor. Com el Saló Playmobil que acull l’Auditori de Cotxeres de Sants, a partir de les 10h els dos dies. Les entrades només costen 4 euros –els menors de 3 anys no paguen– i qui hi porti menjar pel Banc d’Aliments entra en un sorteig dels populars ninotets. Hi haurà venedors nacionals i internacionals i fantàstics diorames, el paradís dels col·leccionistes.

Dissabte 5 a la tarda

El Carnaval no s’ha acabat a Barcelona encara que la sardina ja porti tres dies enterrada. La Barceloneta acull la Carnavalada, una rua que passeja pel litoral amb bon humor i disfresses. Surt a les 17h del passeig Marítim, passa pels carrers Pepe Rubianes i Joan de Borbó i acaba a la plaça del Poeta Boscà.

Dissabte 5 a la nit

La sala 2 de l’Apolo acull un dels concerts del festival Cruïlla Primavera 2022. Es tracta de Vega, que segueix triomfant quasi 20 anys després del seu descobriment a Operación Triunfo. A partir de les 21h oferirà el millor del seu repertori pop, que li ha valgut dos Grammy Llatins i arribar al número 1 en vendes a Espanya amb un segell discogràfic propi.

Diumenge 6 al matí

Dijous va ser el dia gran de Sant Medir, però qui no pogués anar-hi té una darrera oportunitat diumenge a les 10:45h del matí al barri de la Bordeta (Sants-Montjuïc). Totes les colles de Sant Medir dels diferents barris barcelonins que celebren la festa surten en seguici des de davant de la parròquia dedicada al sant. Una altra opció és assistir a la Diada Castellera de Sant Medir, que se celebrarà a la plaça del Consell de la Vila de Sarrià. Hi actuaran les colles de Gràcia, Sants, Sarrià i Sant Cugat.

Diumenge 6 a la tarda

El parc de les Tres Xemeneies acull de 10h a 17h la tercera edició de Womart JAM, una cita que celebra el talent de les grafiteres com avantsala del Dia de la Dona. L’organitzen l’Associació in via i Rebobinart i la temàtica proposada per als murals que es pintaran en directe és “El treball té veu de dona”, en referència als drets laborals femenins.

Diumenge 6 a la nit

La nit de diumenge és per al cinema: se celebra la XIV edició dels Premis Gaudí. Una cita que les més cinèfils no es perdran a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya de les 22.00 a les 00.30 hores tot i que també es podrà veure en directe a TV3. Qui ho prefereixi també pot celebrar el certamen veient alguns dels títols millor posicionats, com Libertad, Sis dies corrents o Las leyes de la frontera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa