Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 30 d’abril i 1 de maig
  • CA

L’últim cap de setmana d’abril o el primer de maig, segons com es miri, proposa molts plans primaverals per esbargir-se a Barcelona. Dissabte podria ploure, diumenge ofereix millors perspectives meteorològiques. Tot i així, l’agenda de la capital té propostes a cobert i a l’aire lliure perquè ningú es quedi sense res a fer.

El següent planning proposa 6 activitats culturals i d’oci per a dissabte i diumenge, per gaudir d’un cap de setmana ideal i rodó.

Plans per dissabte 30 al matí

La tempesta durant la diada de Sant Jordi ha portat cua. L’aiguat va malmetre moltes publicacions exposades a les paradetes de les llibreries metropolitanes: la majoria són perfectament llegibles però ja no estan en les condicions òptimes per a la seva venda. No obstant, molts lectors s’han solidaritzat amb aquesta adversitat i alguns establiments s’han empescat originals iniciatives per donar sortida a aquest material. És el cas de la llibreria Llavors de Collblanc, que organitza la seva “primera i darrera” Fira del Llibre Moll amb un vermut d’11h a 14h al seu pati interior.

Plans per dissabte 30 a la tarda

Torna la Fira Internacional del Disc de Barcelona! Durant 3 dies l’Estació del Nord exposa i ven milers de vinils, CD’s i altres formats en oferta des de només un euro. Els amants del vinil hi troben els millors expositors vinguts d’arreu del món, així com rareres de memorabilia i merchandising musical. Amb discjòqueis en directe i entrada a 6 euros.

Dissabte 30 a la nit

El secret més mal guardat de l’escena de ball barcelonina és la reobertura de la mítica sala La Paloma del carrer del Tigre aquest dissabte després de 16 anys d’espera. L’honor el té una nit de swing organitzada per l’associació sense ànim de lucre Bcnswing i reservada per a ballarins d’aquest gènere musical. De 19:30h a la 1:30h hi actuaran dues bandes i un punxadiscos. 

Plans per diumenge 1 al matí

El solet de maig convida a apropar-se al litoral i una bona excusa és la curiosa 11a Kingspan Mediterranean Currach Regatta 2022. Es tracta d’una competició de currachs, barques tradicionals irlandeses que han arribat a casa nostra d’expats i fans del país atlàntic. La trobada té tant de cultural com d’esportiva, perquè inclou música, menjar i tallers familiars d’aires celtes. Fa 2 anys que no se celebrava, a causa de la pandèmia. Surt a les 10h del CEM La Mar Bella. Accés gratuït a les activitats de fora l’aigua.

Plans per diumenge 1 a la tarda

Si fa bon temps, cap al Biergarten del Poble Espanyol! La novena edició obre aquest cap de setmana i el vinent –aquest diumenge, de 12:30h a 22h– i proposa música en directe, bon menjar i sobretot cervesa a l’aire lliure. Fins a 20 varietats de birra i molta gastronomia alemanya, en un ambient berlinès i informal. L’entrada consisteix en comprar algun dels menús disponibles, a d’entre 11 i 17,50 euros. Inclou la visita a tot el Poble Espanyol i la possibilitat de participar en tallers sobre com tirar (bé) la cervesa o descobrir-ne els matisos de sabor.

Plans per diumenge 1 a la nit

I de la festa alemanya a l’alta cuina: què millor que rematar la setmana al Passeig de Gourmets, la setmana de la restauració de luxe assequible al passeig de Gràcia. Se celebra del 28 d’abril al 8 de maig i hi participen 18 restaurants. Consta de dues ofertes paral·leles: la popular ruta de platets a 7 euros per 11 establiments prèmium (mitja ració i una beguda) i els Menú Degustació amb uns altres 11 restaurants i un preu de 50 euros (més 15 qui vulgui maridatge de caves).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa