Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 8 i 9 de gener

graph –>

Triar què fer a Barcelona el cap de setmana no és tan fàcil, amb l’univers de propostes diverses que hi ha en cartellera. En aquest article proposem 6 plans amb activitats per a públics diversos i que cobreixen el matí, tarda i nit de dissabte 8 de gener i de diumenge 9 de gener.

Dissabte al matí

El Museu Blau convida a descobrir el seu terrat, ple de vida i activitat. I és que la coberta d’aquest singular edifici triangular al Fòrum és un jardí molt especial. Batejat com a Terrat Viu, fa d’espai expositiu auxiliar i s’hi pot observar vegetació capaç d’aguantar les inclemències del temps. Dissabte hi haurà visites guiades en tres torns (11h, 12h i 13h) de 40 minuts de durada i adreçades a públic a partir de 7 anys.

Dissabte a la tarda

El Nadal ja s’ha acabat però encara sou a temps d’anar a veure un nou clàssic d’aquestes dates, el musical El Petit Príncep a la sala BARTS. L’espectacle d’Àngel Llàcer, Manu Gruix i La Perla 29 porta a escena el conegut conte de Saint-Exupéry en un format que agrada a petits i grans:  cançons pop, swing i soul, mappings, so 360º, escenografia màgica… Més de 300.000 persones ja l’han vist! Dissabte hi ha funció prevista a les 12h, les 16h i les 18:30h. Diumenge n’hi ha a les 12h i a les 16h. Des de 25 euros.

Dissabte a la nit

El Teatre Lliure rep el nou any amb la companyia gallega Grupo Chévere i el seu darrer muntatge, N.E.V.E.R.M.O.R.E. És una peça de teatre documental sobre l’enfonsament del petrolier Prestige i la catàstrofe ecològica que va provocar el seu vessament a la costa. L’espectacle en retrata les conseqüències a llarg termini, 20 anys després de l’accident, i les similituds amb catàstrofes actuals. 

Diumenge al matí

El jardí del Palau Robert acull per segon any consecutiu el cicle de concerts DO Jazz Cat, en el marc del 53è Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona. Aquest diumenge a les 12h, amb accés lliure, serà el torn del quartet de corda Halligalli, que fusiona el swing i la música afroamericana. Quatre intèrprets però molts instruments a l’escenari, que permeten a l’espectador imaginar gairebé una orquestra. A més, a causa d’un positiu imprevist de la violoncel·lista Marta Roma, participaran també al concert per sorpresa la trompetista Andrea Motis, el contrabaix Joan Chamorro i el violoncel·lista Jon Cottle.

Diumenge a la tarda

El Poble Espanyol proposa una jornada familiar diferent, al voltant de concerts dominicals de rock per als més menuts. Aquest cap de setmana és el torn del grup The Slavers, una banda tribut que versiona els hits d’Iron Maiden. L’entrada val 18 euros i inclou el show i també les visites i les activitats estàndard del recinte de 10h a 19h.

Diumenge a la nit

La Filmoteca de Catalunya ofereix cinema molt variat i a preus molt assequibles. La setmana de Reis, per exemple, tanca amb la projecció de la Belle Époque (1992), de Fernando Trueba. Aquesta comèdia coral és un aclamat relat sobre l’educació sentimental i sexual de l’Espanya dels anys 30, que respira aires de llibertat republicana. Va guanyar l’Oscar al millor film de parla no anglesa i al repartiment hi destaca el paper protagonista de Fernán Gómez. L’entrada costa 4 euros i hi ha descompte per a sènior, joves i socis de la xarxa de biblioteques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa