Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La pluja també va voler festa a la Platja de Bogatell
  • CA

Són dos quarts de deu de la nit i cauen algunes gotes a Barcelona. Res important. Durant tota la setmana s’ha parlat molt de les possibles pluges que poden aigualir -mai millor dit- la festa de la Mercè. Però res importa quan fa dos anys que no gaudeixes de concerts multitudinaris a l’escenari Mediterràniament d’Estrella Damm a la Platja de Bogatell.

Com a mínim, aquest és el missatge que ha llençat 31 FAM als seus fans només començar el concert. “Amb pluja o sense, som 31 FAM i tenim ganes de festa” ha dit el cantant, Eduard Freixas, només saltar a l’escenari. I així ha sigut. La pluja ha respectat gran part de la nit i cap gota ha pogut ni amb ells ni amb el públic -molt jove- que abarrotava les primeres línies de la platja.

El cantant de 31FAM ha cantat davant de milers de persones platja del Bogatell / Jordi Play

Milers de persones a Bogatell

El grup català ha tingut davant milers de persones que han cridat els grans hits del grup. I és que no han faltat les cançons més típiques: ‘Nens del barri’, ‘Sincero’ o ‘Valentia’, que ha sonat per tancar el concert. El públic ha vist un gran show carregat de Trapp i Reggaeton amb sis ballarines a l’escenari i un convidat de luxe; els focs artificials que organitzava l’ajuntament a les deu de la nit han aparegut, per moments, darrere de l’escenari, captivant l’atenció de molts fans.

Després d’una hora dalt de l’escenari, cap a dos quarts d’onze, la pluja ha pujat la seva intensitat, malgrat que en cap moment ha amenaçat el concert, l’últim d’aquesta temporada per a 31 FAM. Després de l’última cançó i una foto final amb el públic, els cantants de Sabadell han baixat de l’escenari i part de la gent ha anat desfilant cantant cançons de La Oreja de Van Gogh. La majoria, però, s’ha quedat a l’espera d’un dels plats forts de la nit, Alizzz.

Un públic molt jove s’ha entregat a les cançons de 31FAM en el primer concert de la nit / Jordi Play

Alizzz, en català

Ja cap a les dotze de la nit, amb la platja plena, Alizzz ha saludat la gent amb un “Bona nit, Barcelona”. El cantant del Baix Llobregat s’ha tornat a dirigir al públic, en català, després de la primera cançó per donar-los les gràcies: “És el concert més gran de la nostra vida. Farem el possible perquè el gaudiu tant com ho estem fent nosaltres”.

D’aquí en endavant, la música ha sigut l’única protagonista. Alizzz no ha fallat i també ha interpretat els seus grans temes. No ha faltat ‘El Encuentro’, que originalment canta amb l’Amaia Romero, ni tampoc ‘Amanecer’ o ‘Yo no siento nada’. El públic també ha vibrat amb ‘Que pasa nen’, l’única cançó del seu repertori en català.

Alizzz, en un moment del concert a la Platja de Bogatell / Jordi Play

Pluges de matinada

De matinada, tal com estava previst, ha caigut amb ganes. La pluja, aquest cop sí, ha fet obrir els paraigües tot just quan començava el concert de Santa Salut. A mig espectacle, la mateixa cantant s’ha dirigit als seus fans per anunciar que “lamentablement, hem d’aturar el concert” a causa de la gran quantitat d’aigua que ha decidit caure en aquell instant.

Tot i la decepció d’alguns, la majoria ha celebrat que la platja de Bogatell ha tornat a veure concerts com els d’abans de la pandèmia. Amb la platja plena, sense restriccions d’aforament i un públic barceloní entregat.

Dissabte, tres mítics

Demà, ja sense pluja a l’horitzó, Marcel i Júlia estrenaran l’escenari amb la seva música compromesa amb el país i el planeta. I un clàssic de la Mercè i de la música catalana, els Catarres, agafaran el relleu. Delafé y las Flores Azules, amb el seu esperat retorn, posaran el punt final a dues nits de música que, malgrat la pluja, han recuperat l’esperit dels concerts de la Mercè a la Platja de Bogatell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa