Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Pets anuncien un nou concert a l’Apolo després de l’èxit del primer

Els Pets han anunciat que oferiran un segon concert cloenda de la ‘Gira 1963’ a la Sala Apolo després que la setmana passada exhaurissin totes les entrades que havien llançat per al primer, i en aquell moment únic. L’espectacle de final de gira està programat per al divendres 1 de desembre de 2023, però un cop se n’han esgotat les entrades, el grup ha decidit organitzar una segona cita que tindrà lloc 4 dies abans, el dilluns 27 de novembre.

Des d’avui al migdia, a les 12 hores concretament, les entrades ja estan disponibles a la seva pàgina web. De fet, a través d’un comunicat a les seves xarxes, anuncien que es tracta del seu últim concert en els pròxims anys: “No tenim previst fer cap gira el 2024, així que si vols acompanyar-nos en aquest comiat especial a l’Apolo, afanya’t”, recalquen el grup català.

Aquesta nova data que han anunciat aquest matí el grup de rock originari del poble de Constantí servirà per tancar, juntament amb el dia que ja estava assenyalat, la seva gira que va començar amb el llançament del seu darrer treball d’estudi que porta per nom ‘1963’. Un disc que, tal com defineixen a la seva pàgina web, es tracta d’un treball “dolç i descarat”. Des que van arrencar amb la gira ara fa més d’un any, el 29 d’abril de l’any passat al Festival Strenes, els de Constantí han protagonitzat prop de 50 concerts per diferents escenaris del territori català.

El tretzè disc

En aquest nou disc, el número tretze de la seva llarga carrera, els Pets fan una aposta sonora per un “optimisme adult” que potencia les cançons “curtes i directes, sense cap mena de farciment”, tal com les defineixen a la seva pàgina web. De fet, defineixen el disc com “un al·legat musical a les ganes de viure i als bons temps que de segur han de venir”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa