Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Llocs on pots comprar un bon pollastre a l’ast a Barcelona

Solució d’emergència, solució fàcil… El pollastre a l’ast és una opció gastronòmica imprescindible a les nostres agitades vides, amb caps de setmana farcits d’activitats i dies laborables on preparar menjar per dissabte i diumenge és complicat. Qui no s’ha adonat a migdia que no tenia res per dinar i que no arribava a temps a fer res i ha anat a comprar uns pollastres a l’ast? I qui no ha recorregut a aquest àpat quan ha tingut convidats imprevistos o simplement no ha tingut ganes de cuinar? Doncs sí, és un plat gustós, ràpid i no massa car.

Alguns llocs, no els únics, on trobaràs un bon pollastre

Beltran menjars: activa des de 1954, aquesta botiga de menjar per emportar té com a plat estrella el pollastre a l’ast amb patates al cava. Està situat a l’Eixample, al carrer del Consell de Cent, 101.

Bon gall: a Sarrià, aquest establiment genera llargues cues per aconseguir els seus pollastres que passen del quilo i mig de pes acompanyats d’unes bones patates al forn. El local, al carrer Major de Sarrià, 47, tanca només els dimarts.

Pollos de Llull: Nàpols 272  i Ramon Turró 13. Pollastres súper econòmics, per 6,80 euros i fins a 10 euros, cruixents i daurats que es poden acompanyar de patates fregides o amanida.

A pluma: Carrer Santaló, 39; Rec Comtal, 7; Carrer Gran de Gràcia, 7. Amb tres locals, s’ha convertit en un punt de referència a tota la ciutat quan es parla de pollastre a l’ast. Elaboren pollastre groc català amb una màquina especial, i suggereixen amanir-lo amb curri vermell.

Chickoa: A Comte Borrell, 85, va obrir en plena pandèmia el novembre del 2020, ofereixen pollastre de l’Empordà rostit amb diversos vins.

Can pollastre: ubicat a l’Eixample (Villarroel, 136), ofereix un pollastre amb un regust de llimona i espècies, que es pot completar amb una ració de braves, caragols i croquetes.

Rostisseria Urgell: Situat al carrer Sant Jaume, 12, aquest local té una especialitat, pollastres amb un toc de conyac.

Taberna del cura: Gran de Gràcia, 83. Tenen fins a tres tipus de pollastre: de corral, a l’ast i el conegut “pollo tomatero” picant. Els preus, raonables, entre 8 i 12 euros.

La Turuleca: situat al carrer d’Arizala, 5, aquest local és molt popular sobretot entre la comunitat de l’Uruguai, però també molts barcelonins gaudeixen dels pollastres cruixents i les exquisides patates fregides que els acompanyen.  

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Patri_67 a abril 02, 2023 | 14:19
    Patri_67 abril 02, 2023 | 14:19
    Aquests bebès de 5-6 setmanes són criatures nobles, un dels poquíssims ocells que es deixen acariciar pels humans. Tan modificats per selecció genètica estan, que els pocs que poden salvar-se del genocidi sistemàtic moren al cap d'un any o any i mig moren de tumors o problemes cardiovasculars o respiratoris. Si us plau, no doneu suport i bombo a la crueltat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa