Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nollegiu s’expandeix i obrirà una segona llibreria
  • CA

Fa tres dies va arribar una notícia greu. La lliberia La Memòria, de Gràcia, que va néixer el 2013, abaixava la persiana. Barcelona tindria una llibreria menys. Uns dies abans, SomNegra anunciava el mateix. Ja eren dues les baixes literàries. Tanmateix, com si d’un efecte remuntada es tractés, la Nollegiu –també creada el 2013– ha anunciat que expandirà el seu univers. Pròximament obrirà una nova llibreria a Sant Martí. “No és una franquícia. Som nosaltres mateixos i volem conservar la filosofia de proximitat, passió i dinamització cultural al voltant de la lectura”, han anunciat en un comunicat aquesta mateixa tarda.

El text explica que podria inaugurar-se abans que acabi l’any i avisa que ja tenen una idea per batejar-la. Si l’edifici actual és conegut com la Juanita, el nou local que estrenaran han proposat d’anomenar-lo el Juanitu, ja que el propietari es diu Juan. 

Des de Nollegiu han destacat que la idea és “combinar l’activitat de la nova seu” amb els clàssics actes i propostes culturals que seguiran a la JuanitaAquesta proposta, que l’empresa mateixa ha qualificat de “bogeria”, havia estat rumiada durant mesos, detallen. 

Si l’actual seu del projecte està al Poblenou, al carrer Pons i Sobirà, la propera llibreria estarà ubicada al número 608 del carrer València, al Camp de l’Arpa del Clot. De fet, pels més apassionats, Nollegiu proposa que la visitin aquest diumenge –o el següent– per veure-la abans que comencin les obres. No cal apuntar-se i l’horari de visita és d’11h a 13h. ​

Més notícies
Tanca la llibreria que freqüentava Quim Torra
Notícia: Tanca la llibreria que freqüentava Quim Torra
Comparteix
L'establiment La Memòria s'acomiada després de sis anys a la plaça de la Vila de Gràcia
Tanca l’única llibreria especialitzada en literatura negra de Barcelona
Notícia: Tanca l’única llibreria especialitzada en literatura negra de Barcelona
Comparteix
"Els llibres venuts no cobreixen les despeses", afirma visiblement emocionat en un vídeo a YouTube el seu responsable

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa