Nollegiu s’expandeix i obrirà una segona llibreria

La nova botiga estarà ubicada al Camp de l'Arpa del Clot i complementarà l'activitat de la del Poblenou

Fa tres dies va arribar una notícia greu. La lliberia La Memòria, de Gràcia, que va néixer el 2013, abaixava la persiana. Barcelona tindria una llibreria menys. Uns dies abans, SomNegra anunciava el mateix. Ja eren dues les baixes literàries. Tanmateix, com si d’un efecte remuntada es tractés, la Nollegiu –també creada el 2013– ha anunciat que expandirà el seu univers. Pròximament obrirà una nova llibreria a Sant Martí. “No és una franquícia. Som nosaltres mateixos i volem conservar la filosofia de proximitat, passió i dinamització cultural al voltant de la lectura”, han anunciat en un comunicat aquesta mateixa tarda.

El text explica que podria inaugurar-se abans que acabi l’any i avisa que ja tenen una idea per batejar-la. Si l’edifici actual és conegut com la Juanita, el nou local que estrenaran han proposat d’anomenar-lo el Juanitu, ja que el propietari es diu Juan. 

Des de Nollegiu han destacat que la idea és “combinar l’activitat de la nova seu” amb els clàssics actes i propostes culturals que seguiran a la JuanitaAquesta proposta, que l’empresa mateixa ha qualificat de “bogeria”, havia estat rumiada durant mesos, detallen. 

Si l’actual seu del projecte està al Poblenou, al carrer Pons i Sobirà, la propera llibreria estarà ubicada al número 608 del carrer València, al Camp de l’Arpa del Clot. De fet, pels més apassionats, Nollegiu proposa que la visitin aquest diumenge –o el següent– per veure-la abans que comencin les obres. No cal apuntar-se i l’horari de visita és d’11h a 13h. ​

Més informació

Nou comentari