La Nit del Passeig de Gràcia aposta per una “festa transversal” per acostar-se al públic local

Moda, cultura i gastronomia vertebren una iniciativa que compta amb més de 50 establiments vinculats

La 10a edició de la Nit del Passeig de Gràcia se celebrarà el 19 de desembre amb una “festa transversal” per interpel·lar totes les edats i acostar l’emblemàtic carrer al públic local mitjançant tres eixos identitaris: moda, cultura i gastronomia. L’organitzadora de l’esdeveniment, Marta Torras, el president de l’Associació del Passeig de Gràcia, Lluís Sans, i la xef Carme Ruscalleda han presentat aquest dimarts una iniciativa que s’ha desvinculat del Black Friday perquè, segons apunta Sans, “se sobreposaven les idees”.

De fet, Sans ha insistit que l’objectiu principal “no és vendre sinó oferir una nit especial al públic local”, tot i que també ha augurat un nombre de vendes similar a edicions anteriors –quan la iniciativa coincidia amb el Black Friday– perquè s’acosta Nadal. Més de 50 botigues del passeig de Gràcia i dels carrers adjacents –com ara Tous, Santa Eulalia, la Casa del Llibre o Mango– obriran les portes als clients fins la mitjanit i oferiran regals, descomptes especials i begudes, entre d’altres.

Molta música

El president de l’Associació del Passeig de Gràcia ha destacat la singularitat de la via i ha explicat que el ventall compost pel comerç, la gastronomia, la cultura i els hotels, a més de la varietat de preus dins de l’oferta, el converteixen en un carrer comercial únic al món”. L’organització ha centrat la iniciativa en aquesta línia, a través dels seus eixos identitaris i també de la música en directe, amb actuacions musicals de diferents estils per “interpel·lar diferents generacions”.

Cinc escenaris acolliran góspel de la mà del Cor Gòspel BCN fusió i el New Gospel Singers, una ‘jam session’ a càrrec del Barcelona Gin Jazz Band, les mescles de swing de DJ Valentí i els ritmes de jazz, ‘gypsy’ jazz i música negra d’Octavi Coronado Swingtet. La música urbana també farà acte de presència a través del trap d’Afrojuice 195 i una batalla de ball de Street Dance Battle, així com un repertori dels clàssics del pop i del rock amb la banda de versions All Electric.

Ruta gastronòmica

La Nit del Passeig de Gràcia també proposa una ruta gastronòmica que arrencarà el 19 de desembre i es podrà degustar fins el 22, amb 11 restaurants i hotels del Passeig de Gràcia que “ofereixen un plat d’inspiració nadalenca elaborat pels seus xefs”, a més d’una zona de menjar de carrer. Els restaurants que participen en la ruta són el Cafè de la Pedrera, Majestic Hotel & Spa, Mr Porter Barcelona, Madarin Oriental, Monument Hotel, Sintonia, Bar Jardín del Alma, Hotel Murmuri, Vionteca Torres, Petit Comitè i Pur-Impur.

Més informació

Nou comentari