Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una nit d’hotel amb descompte, l’acció per fomentar el teatre de Barcelona

El teatre no passa pel seu millor moment. Les petites sales, de fet, no han arribat a omplir-se com ho feien abans de l’esclat de la pandèmia. Per això, el Gremi d’Hotels de Barcelona ha acordat amb l’Ajuntament de la ciutat i l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya una iniciativa per fomentar i complementar l’assistència a les obres de teatre que es fan a Barcelona, amb la possibilitat de dormir en un hotel de la ciutat amb descompte.

La campanya, que es diu ‘Gaudim junts del teatre’, comença el pròxim 15 d’octubre i s’estendrà fins a mitjans de novembre. Durant aquest temps, els espectadors del teatre podran escollir passar la nit en un dels 78 hotels que s’han adherit a la iniciativa, segons ha informat la patronal. El públic gaudirà d’un 15% de descompte en una habitació la mateixa nit de l’espectacle i no podrà acumular el descompte.

La manera de gaudir del descompte no és pas complicada. Caldrà, simplement, presentar l’entrada del teatre en el moment de tancar la reserva o en el moment de fer el check in. El president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos, valora molt positivament aquesta campanya i assegura que fan “una proposta molt atractiva, que estem segurs animarà a molts espectadors a passa-ho bé amb una experiència cultural i d’oci molt completa”.

Circ Rauly Legacy

En el camp de l’espectacle, s’ha de recordar una de les noticies més esperades d’aquestes darreres setmanes. Després de dos anys d’absència, el Circ Raguly Legact es retroba amb el seu públic de Barcelona i ho fa presentant la seva producció més atrevida i espectacular. Es podrà veure entre el 16 de desembre i el 3 de març al Port Vell de Barcelona. Aquest espectacle mostra un exclusiu i singular show que desplega tot l’art i “savoir faire” i té un objectiu ben marcat: viure, sentir i compartir aquest ART. Les seves espectaculars piruetes ja són a la ciutat i ixí les mostres en aquest vídeo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa