Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Netflix es fixa en la Mina per gravar un thriller d’acció
  • CA

El barri de la Mina s’ha omplert de càmeres i micròfons aquesta setmana, però aquest cop no eren per cap cobertura informativa d’actualitat. Es tracta del rodatge de Centauro, el llargmetratge que Netflix prepara per 2021 amb direcció de Daniel Calparsoro. Diverses escenes d’aquest thriller s’han enregistrat als carrers de la zona i al combatiu edifici Venus, els veïns del qual lluiten perquè s’enderroqui ben aviat.

Com recull el portal del barri Desdelamina, veïns de totes les edats s’han apropat a veure la filmació i a conèixer a l’equip. Els actors protagonistes són rostres coneguts de l’audiovisual: Àlex Monner (Pulseres vermelles, Vivir sin permiso, La próxima piel), Begoña Vargas (Alta Mar, Malasaña 32) i Carlos Bardem (Pickpockets, Celda 211). Segons ha explicat a les xarxes socials la portaveu de l’edifici Venus, Paqui Jiménez, la pel·lícula suposa també una aportació econòmica per a la millora del barri.

La trama gira al voltant d’un pilot professional de motos que es veu empès a ajudar una organització criminal per sostenir la seva família. Està basat en una pel·lícula prèvia, Burn out, dirigida per Yann Gozlan.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa