Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El nebot del “Pinotxo” busca un altre lloc per tornar a obrir

El nebot de Juan Bayén, més conegut com a “Juanito“, el mític propietari del bar Pinotxo del Mercat de la Boqueria, es planteja tornar a obrir el negoci familiar, aquesta vegada, però, en un lloc diferent. Tal com ha avançat Betevé, Jordi Asín Bayén està buscant “un nou emplaçament” pel mític local i ja té al cap “dues o tres alternatives”.

Després que es jubilés en “Juanito”, la propietat del negoci va passar a mans de la seva família i, per tant, en cas que s’acabessin decantant per tornar a donar-li vida al negoci, podrien fer-ho mantenint el nom original de Pinotxo. Nom que fins fa poques hores encara es podia veure a la parada 465 de la Boqueria després que la jutgessa del Jutjat Mercantil número 9 de Barcelona en demanés la retirada com a mesura cautelar. Alguns clients del mercat han explicat a Betevé que des que va reobrir el local, el Pinotxo ja no era el mateix: “El Pinotxo era el Juanito, el Jordi, l’Albert. No existeix el Pinotxo ara”, explicaven

Tot i que en “Juanito” va penjar el davantal el passat mes de desembre després de vuit dècades de l’establiment, a principis d’aquest mes el bar Pinotxo va tornar a obrir de cara el públic. Tal com explicaven des del mercat, el bar va tornar més o menys “amb la mateixa oferta gastronòmica” i el mateix nom, però amb uns nous propietaris.

El canvi de cares

Tal com va dir al TOT en aquell moment el gerent del mercat, Óscar Ubide, la pèrdua d’en ‘Juanito’ és un exemple del “pes humà de cares conegudes, com el Petràs, o com continua sent el Soley, que està perdent la Boqueria”. Ubilde, en el moment que més va ressonar la jubilació d’en “Juanito”, va voler recordar aquelles anècdotes que feien que el Pinotxo fos un bar amb una personalitat pròpia molt marcada. De fet, explicava que fa anys el mític bar de la Boqueria va canviar el seu nom original, Quiosco, pel de Pinotoxo en honor al gos que li van regalar després de l’estrena de la pel·lícula de Walt Disney del mateix nom.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa