Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els museus de Barcelona on pots entrar gratis aquest diumenge

Barcelona espera el primer diumenge del mes, i una de les millors coses que ofereix és l’opció de gaudir de cultura gratis. Hi ha diversos museus de la ciutat, amb una àmplia i variada programació, on pots entrar gratis aquest diumenge 5 de març. Un exemple és el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), situat al número 5 del carrer de Montalegre, al barri del Raval. L’entrada és gratuïta entre les 15 i les 20 hores, i una de les exposicions que ara es pot veure és ‘Constel·lació gràfica. Joves autores de còmic de vanguardia’, on es pot veure la feina i el talent de joves dibuixants de còmics.

D’altra banda, hi ha un clàssic que és impossible no tenir en compte: el Museu Picasso, que es troba al número 15-23 del carrer de Montcada, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Allà es pot gaudir d’algunes emblemàtiques obres del pare del cubisme entre les 9 i les 19 hores.

L’entrada a La Virreina centre de la imatge és gratuïta cada dia de l’any, però igualment val la pena tenir-la en compte per a aquest diumenge. Aquest divendres inaugura una nova exposició, ‘La ciutat en disputa. Experiments col·lectius sobre l’habitatge social al sud d’Europa (1949-1976)’, que presenta experiències relacionades amb l’habitatge en moments de crisi.

Un viatge al món de la fotografia

Dins del món de la foto, està Foto Colectania, situada al número 14 del passeig Picasso (al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera), on es pot entrar gratis entre les 11 i les 15 hores. Una de les exposicions a destacar és ‘Marcelo Brodsky. Resistència poètica’, on es coneix l’obra d’aquest autor argentí i, entre altres, mostra imatges del seu exili a Barcelona durant els anys setanta.

No es pot deixar fora d’aquesta llista un altre mític museu de la ciutat, el Pavelló Mies Van der Rohe, situat a l’avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 7 (barri de la Font de la Guatlla). En aquest cas, l’entrada és gratuïta entre les 10 i les 18 hores. Un altre clàssic que no passa desapercebut és el Castell de Montjuïc, situat al número 66 de la carretera Montjuïc (al barri del Poble-sec). L’oferta és a partir de les 15 hores i es pot conèixer tota la història de l’espai, des de la muntanya sense castell al castell durant el franquisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa