Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El món en miniatura per a nens i adults al Palau Martorell
  • CA

Dos dies després d’estrenar-se com a nou espai expositor amb una mostra sobre el pintor valencià Joaquín Sorolla, el Palau Martorell va inaugurar aquest dimecres l’exposició ‘Clicks!’. Concretament, es tracta de més de 5.000 figures distribuïdes en deu diorames sobre l’univers Playmobil que es podran visitar fins el 26 de febrer de 2023. L’horari serà de dilluns a diumenge entre les deu del matí i les vuit del vespre, si bé divendres i dissabte es perllongarà fins a les nou.

A més, les dates més assenyalades tindran un horari especial: de deu del matí a tres de la tarda el 24 i el 31 de desembre, el 25 romandrà tancat, l’1 de gener obrirà les portes entre les quatre de la tarda i les nou del vespre, el 5 de gener entre les deu del matí i les tres de la tarda i per Reis de tres de la tarda a nou del vespre. L’entrada general té un preu de 8 euros, si bé serà de franc per als menors de 5 anys.

Recorregut històric i públics diversos

Organitzada en col·laboració amb l’Associació de Col·leccionistes de Playmobil (Aesclick), entitat sense ànim de lucre formada per col·leccionistes i aficionats del món Playmobil, la mostra es dirigeix no només a un públic infantil sinó també als adults nostàlgics que durant els anys 70 i 80 s’entretenien amb aquestes figures de 7,5 centímetres.

Una altra imatge de l'exposició 'Clicks!' al Palau Martorell / SMI
Una altra imatge de l’exposició ‘Clicks!’ al Palau Martorell / SMI

Els clicks permetran acompanyar els visitants per alguns dels llocs i períodes més destacats de la història com ara la vida dels vikings o l’època victoriana, així com descobrir el món del circ o viatjar fins la sabana africana.

En concret, l’exposició està formada per les següents escenes i decorats amb alt nivell de detall: El Hobbit / El Senyor dels Anells, l’època victoriana, Un dia a la granja, Vikings-Ens veurem al Valhalla!, El bullici de la ciutat, Prehistòria-Els dos clans, El salvatge Oest, El Circ ha arribat a la ciutat i Àfrica-El delta de Okavango.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan López Montes a desembre 27, 2022 | 12:45
    Joan López Montes desembre 27, 2022 | 12:45
    Rebaja pels jubilats ??

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa