Hamburgueses dobles, amb formatge americà casolà, amb una salsa pròpia o maionesa feta al mateix restaurant. Les millors hamburgueses de Barcelona són les de Hideout Burger, segons la selecció d’un popular instagrammer tastador d’aquesta delícia del menjar ràpid, Joe Burgerchallenge, que compta amb més de 138.000 seguidors a la popular xarxa social.

L’hamburgueseria que s’imposa en aquesta particular classificació en un perfil molt seguit a Instagram disposa de dos locals, tots dos a Barcelona. Un es troba a l’Eixample, a Consell de Cent 242, i l’altre és al Poblenou, a l’avinguda Diagonal 121.

El menú d’hamburgueses -totes ben farcides- de Hideout Burger és ampli. La clàssica de la casa és una doble hamburguesa amanida amb formatge americà i maionesa casolales, enciam i tomàquet ratllat. Hi ha també la Sunny, una doble que es combina amb formatge americà, ou estrellat i maonesa trufada. Pels amants del formatge es reserva la Say Cheese, plena de formatge fos i trosets de bacon.

També hi ha la que du el nom de l’establiment, la Hideout, en què les hamburgeses es barregen amb formatge casolà, bacon, salsa de la casa i cogombre. La Patty Melt es serveix amb pa de motlle casolà i la Carne Louca és ben particular: es tracta d’una versió de recepta brasilenya amb petites tires de carn de vedella en el seu suc i coronada per maionesa casolana.

Al segon lloc del ràquing de Joe Burgerchallenge figuren les hamburgueses de Vicio, un local situat a Via Augusta 21, al barri de Sant Gervasi-Galvany. “Si vas a Barcelona o ets d’allà és obligatòria”, prescriu l’instagrammer, que no descarta que acabi desbancant a Hideout Burger i ascendeixi al primer lloc de la seva llista d’imprescindibles a Barcelona. El podi el completa el Bar Torpedo, una hamburgueseria al carrer Aribau 143, a l’Antiga Esquerra de l’Eixample.

Més notícies
Del 12 al 28 de novembre no deixis escapar les ofertes flaix al Baix Llobregat CONSORCI DE TURISME DEL BAIX LLOBREGAT

50 plans amb descompte per descobrir el Baix Llobregat

Notícia: 50 plans amb descompte per descobrir el Baix Llobregat
Comparteix
Del 12 al 28 de novembre aconsegueix les teves ofertes flaix per gaudir de la muntanya, la gastronomia i la cultura de la comarca
Notícia: 50 plans amb descompte per descobrir el Baix Llobregat - Mobile
La cadena five guys es fixa en Barcelona per créixer el 2022

Una cadena americana d’hamburgueseries aposta fort per Barcelona

Notícia: Una cadena americana d’hamburgueseries aposta fort per Barcelona
Comparteix
Vol obrir 5 locals a Barcelona el 2022 i igualar la presència que la marca ja té a Madrid
Notícia: Una cadena americana d’hamburgueseries aposta fort per Barcelona - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa