Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els millors concerts gratis a Barcelona aquest setembre
  • CA

Setembre és un mes que es pot esprémer musicalment amb força a Barcelona. Les Festes de la Mercè arriben amb una programa carregat d’opcions. Al llarg de tot el mes, però, es pot assistir a concerts de tot tipus i a més a més fer-ho sense haver de pagar entrada. La guia Time Out Barcelona ha recollit en una llista els millors concerts gratis de Barcelona. A continuació se’n pot veure una mostra. La llista, amb més informació, es pot llegir al web de Time Out.

Bana Municipal de Barcelona: 9 de setembre

La formació torna al Recinte Modernista de Sant Pau per fer un concert dedicat a la música mexicana. Carlos Ramón s’encarregarà de dirigir la Banda en aquest recital, amb un programa que inclou composicions de Cliffton Williams, Alfred Reed, Franco Cesarini, Arturo Márquez i José Pablo Moncayo. L’entrada és gratuïta però cal retirar les invitacions a través del web de L’Auditori.

Concerts de la Diada 2022: Eufòria, Els Pets, Roba Estesa i Lildami: 11 de setembre

Participants d’Eufòria

Els Pets, Roba Estesa i Lildami i diversos artistes d”Eufòria’ seran protagonistes dels concerts d’aquesta Diada 2022. Actuaran en el marc de la Festa de la Llibertat que organitza Òmnium Cultural. Aquest any la festa arriba a la vintena edició, després de dos anys sense fer-se a causa de la pandèmia. L’acte tindrà lloc al Passeig Lluís Companys el diumenge 11 de setembre a partir de les 10.30 h del matí. A les 13 h actuaran alguns dels participants d’Eufòria’ (Edu Esteve, Llum, Joan Liaño i Estela), i a partir de les 18.30 h serà el torn de Els Pets, Roba Estesa i Lildami.

El 32è Festival L’Hora del Jazz-Memorial Tete Montoliu: a partir del 18 de setembre

La plaça de la Vila de Gràcia torna a ser la zona zero del jazz català les tardes de diumenge del 18 de setembre al 2 d’octubre. El festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu ofereix dos concerts gratuïts per diumenge: la pianista Elisabet Raspall i la ballarina Belén Cabanes amb el projecte ‘Jazztanyoles’; el trompetista Pol Omedes presentant ‘Pura vida!’ al capdavant del seu sextet; l’aventura de trompeta veu i piano d’Alba Careta i Roger Santacana; el quartet del pianista saragossà Daniel Ferruz; el Madera Viva Trio que integren Vicenç Solsona, Pau Lligadas i Ramón Ángel Rey; i el quintet de la cantant María Esteban.

Luna Ki: 23 de setembre

Luna Ki representa el nou pop urbà el divendres 23 de setembre al Moll de la Fusta (Llobregat). El concert s’emmarca dins el Barcelona Acció Musical (BAM) i és a les dues de la matinada.

Uma: 23 de setembre

La jove empordanesa d’arrels britànic-tailandeses, Uma, presenta el seu treball discogràfic de debut ‘The moth and the dove’ a les Festes de la Mercè. El recital de presentació té lloc als Jardins del Doctor Pla i Armengol el divendres 23 de setembre a les 20 h.

Lucía Fumero i Rita Payés: 23 de setembre

La pianista Lucia Fumero i la trombonista Rita Payés estrenaran l’espai del Teatre Grec a les Festes de la Mercè. El seu concert tindrà lloc el divendres 23 de setembre a les 20.30 h.

Alizzz: 23 de setembre

Alizzz –DJ, compositor i productor musical, guanyador de tres Grammy llatins– presenta el seu treall en solitari, ‘Tiene que haber algo más’ (2021), a l’escenari Mediterràniament d’Estrella Damm, dins el marc de les Festes de la Mercè. El concert té lloc el divendres 23 de setembre a les 23.30 h.

La Oreja de Van Gogh: 23 de setembre

El concert de La Oreja de Van Gogh a les Festes de la Mercè, que s’emmarca dins la programació de la Cadena 100, és el divendres 23 de setembre a les 23.30 h a l’avinguda Maria Cristina.

Juan Perro: 24 de setembre

Santiago Auserón, àlies Juan Perro, una de les figures clau del rock llatí des dels anys 80, actua el dissabte 24 de setembre a l’avinguda de la Catedral.

La Pegatina: 24 de setembre

El grup festiu de La Pegatina actua el dissabte 24 de setembre a l’avinguda Maria Cristina.

Ginestà i Habla de mí en presente: 25 de setembre

Ginestà i Habla de mí en presente actuen el diumenge 25 de setembre a l’avinguda Maria Cristina. Els concerts, que formen part de la programació de Rac 105, són a les 21 h i a l’1.45 h, respectivament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa