Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Temps per la Diada 2022: repunt de la calor i núvols a Barcelona
  • CA

Compte enrere per la Diada d’aquest 2022. L’11 de setembre cau enguany en diumenge i per ara totes les mirades apunten al cel per saber si es repetirà la inestabilitat i xafogor que ha marcat les darreres setmanes a Barcelona, on s’han produït diversos episodis de pluja intensa.

Malgrat que encara queden uns quants dies per davant i el grau d’incertesa és força elevat, les previsions indiquen que arreu del territori català hi haurà un important repunt de la calor que podria tornar a situar les temperatures per sobre dels 30 graus en molts moments de la jornada. En el cas concret de Barcelona, aquest augment de les temperatures seria especialment notable a causa de l’elevada humitat relativa, que mantindrà una sensació de forta xafogor durant tot el diumenge.

Cal tenir en compte, però, que aquest increment de la calor tindrà lloc després que des d’aquest mateix dimecres es registri un lleuger descens de la temperatura a la capital catalana, que malgrat tot no es traduirà en un considerable descens de la xafogor que ha marcat tota la temporada estival a la ciutat.

Núvols i sol radiant

Pel que fa al cel, la previsió és força variable i la presència d’un sol radiant podria anar-se alternant amb diversos intervals de núvols durant tota la jornada del diumenge a la capital catalana. Tanmateix, segons les dades facilitades per les autoritats, aquesta inestabilitat no s’hauria de traduir a priori en ruixats, malgrat que no es descarta alguna petita precipitació de cara a la tarda.

Així doncs, les previsions actuals indiquen que la Diada d’aquest 2022 a Barcelona estarà marcada per la forta xafogor i per la presència de núvols durant tota la jornada. Els termòmetres podrien situar-se per sobre dels 30 graus en diversos moments del dia i la mínima no baixarà amb tota probabilitat dels 25 graus a la capital catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa