Avui, 6 de juny, és festiu a tot el país, si bé fins l’any passat només ho era en aquells municipis en què es triava aquest dia com a festiu local entre els que permet la Generalitat. Això ha fet que hi hagi hagut un pont de 3 dies, en alguns casos, per qui ha pogut, de 4, perquè moltes escoles han triat aquest dia -és el cas de Barcelona- com a festiu de lliure elecció.

I avui també tindreu les botigues obertes tot i ser festiu. A Barcelona ja vindrem d’un diumenge comercial –la nova normativa permet obrir tots els diumenges entre el 15 de maig i el 15 de setembre en zones considerades turístiques.

Pollastres a l’ast, una solució ràpida per dies de festa

Serà un dia per a tothom qui hagi marxat fora de tornar a casa, o d’estirar fins al final el dia de festa. Platja, muntanya… I una solució fàcil i que acostuma a agradar a tothom és demanar uns pollastres a l’ast per dinar sense haver de cuinar. És cert que les pollastres a l’ast respiren aire de vacances, de desconnexió, platja, piscina… Sigui com sigui, us deixem alguns llocs de Barcelona on podreu demanar pollastres a l’ast. De ben segur que coneixeu molts altres llocs boníssims, aquests són només alguns que us poden orientar!

La Turuleca

Situat al carerr d’Arizala, 5, aquest local és molt popular sobretot entre la comunitat de l’Uruguai, però també molts barcelonins gaudeixen dels pollastres cruixents i les exquisides patates fregides que els acompanyen.  

Taberna del cura

Gran de Gràcia, 83. Tenen fins a tres tipus de pollastre: de corral, a l’ast i el conegut “pollo tomatero” picant. Els preus, raonables, entre 8 i 12 euros.

Rostisseria Urgell

Situat al carrer Sant Jaume, 12, aquest local té una especialitat, pollastres amb un toc de conyac.

Chickoa

A Comte Borrell, 85, va obrir en plena pandèmia el novembre del 2020, uns valents que ofereixen pollastre de l’Empordà rostit amb diversos vins.

La rostisseria del Barri

Carrer de la Diputació, 338. Preu assequilble, un pollastre sencer costa 10,95 i tens opció de comprar-ne mig. A més, ofereix molts complements, amb unes patates delux que són l’estrella. Disposen de menús, amanides i begudes. Servei online i entrega a domicili.

Can pollastre

Ubicat a l’Eixample (Villarroel, 136 ), ofereix un pollastre amb un regust de llimona i espècies, que es pot completar amb una ració de braves, cargols i croquetes.

A pluma

Carrer Santaló, 39; Rec Comtal, 7 ; Carrer Gran de Gracia, 7 . Amb tres locals, s’ha convertit en un punt de referencia a tota la ciutat quan es parla de pollastre a l’ast. Elaboren pollastre groc català amb una màquina especial, i suggereixen amanir-lo amb curry vernell.

Els pollos de Llull

Nàpols 272  i Ramon Turró 13. Pollastres super econòmics, per 6.80 euros i fins a 10 euros, cruixents i daurats que es poden acompanyar de patates fregides o amanida. Una opció econòmica però bona per als qui vagin més justos.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anònim a juny 07, 2022 | 18:46
  Anònim juny 07, 2022 | 18:46
  El mejor pollo a l'ast en C. Lisboa en el barrio de Horta
 2. Icona del comentari de: El Vecino a juny 07, 2022 | 18:47
  El Vecino juny 07, 2022 | 18:47
  El mejor pollo a l'ast en C. Lisboa en el barrio de Horta
 3. Icona del comentari de: Ton a juny 07, 2022 | 20:10
  Ton juny 07, 2022 | 20:10
  Ni caso el de Lisboa no vale para nada muy seco

Nou comentari

Comparteix