Llum, color i música: la Fura dels Baus inaugurarà la fira de Nadal del Port Vell

El port esportiu tindrà l'arbre de Nadal més alt de Catalunya i un pessebre flotant

La Fura dels Baus inaugurarà la primera fira de Nadal del Port Vell el pròxim 5 de desembre a la tarda amb un acte d’encesa de llums que donarà el tret de sortida al mercat nadalenc. La fira estarà ubicada davant del monument a Colom i durarà un mes, fins al dia de la cavalcada de Reis. S’estima que al voltant d’1,5 milions de persones visitaran la fira.

La llum, el color i la música seran el fil conductor de la fira i de l’encesa de llums, durant la qual es donaran a conèixer alguns dels elements diferencials d’aquest mercat com són l’arbre de Nadal més gran de Catalunya, de 31 metres d’alçada i il·luminat amb tecnologia led píxel; o l’espectacle lumínic de la façana de la seu del Port de Barcelona.

Punt de trobada pels barcelonins

Un pessebre flotant, situat a la làmina d’aigua de davant de la Rambla de Mar, serà l’escenari d’una coreografia al ritme de la música i la llum, acompanyada per llaguts tradicionals. A terra ferma, se situarà també un escenari que durant els 30 dies de la fira serà l’espai on se succeirà un complet programa d’animació i que serà el punt de trobada de Ciutat Vella.

Una fira pensada per a tots els públics però, especialment, per als més petits, que podran gaudir d’un carrusel clàssic i d’una nòria, que se sumen a l’àmplia varietat de casetes de fusta i a la zona gastronòmica que completen aquesta fira al costat del mar. El mercat coincideix amb la celebració del 150 aniversari del Port de Barcelona, que aquest 2019 commemora un segle i mig de l’inici del projecte de port modern.

Més informació

Nou comentari