Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’espai màgic dels Reis d’Orient al Fòrum tindrà capacitat per 700 persones cada hora
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha presentat La Màgia d’Orient al Fòrum, la instal·lació dedicada als més petits amb temàtica nadalenca. El consistori ha posat a disposició l’espai màgic del Fòrum del 28 de desembre al 5 de gener, on podran assistir 45.000 persones –unes 700 cada hora–. Marta Almirall, directora artística de La Màgia d’Orient al Fòrum, ha explicat que es tracta d'”un carregament enorme amb totes les pertinences dels Reis i amb totes les joguines que seran entregades als nens i les nenes de Barcelona”.

A partir d’aquest dimarts 15 de desembre ja serà possible fer la reserva prèvia per visitar les instal·lacions al web del Nadal, “completament segures gràcies a que el Fòrum és un espai ample a l’aire lliure”. “Hem treballat aquesta instal·lació complint tots els requisits de les autoritats sanitàries, un gran espai a l’aire lliure al Parc del Fòrum que garanteix que es respectin les distàncies de seguretat”, ha explicat Esteve Caramés, director de Programes Culturals de l’Ajuntament de Barcelona. També ha comunicat que ls nens que ho desitgin podran entregar la seva carta a la Gran Bústia Reial, un dels grans reclams de la instal·lació.

De la seva banda, Marta Almirall, directora artística de La Màgia d’Orient al Fòrum, ha manifestat quina és la voluntat dels artistes que hi han participat. “Volem que els nens i nenes de Barcelona no es perdin la màgia de la cavalcada”. “Els infants podran visitar moltes coses que Ses Majestats ens han fet arribar: des dels carters reials fins als carboners, passant per l’espai d’anar a dormir o la bústia reial”, ha explicat Almirall. El Patge Omar, que també ha participat en la presentació de La Màgia d’Orient al Fòrum, ha animat tothom a assistir-hi i ha recordat que la gent que tingui una reserva i no hi pugui assistir, anul·li la reserva per permetre “que tothom tingui l’oportunitat de gaudir d’aquesta instal·lació tan especial”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa