Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Reis d’Orient arribaran a Barcelona pel Fòrum
  • CA

Ni la pandèmia els pots aturar, com no podia ser d’una altra manera. Els Reis d’Orient han confirmat que enguany també visitaran la ciutat de Barcelona i que arribaran pel Fòrum, un espai “ampli, amb molt aire lliure, diàfan” que possibilitarà que els infants puguin veure el carregament de regals que arribaran a la capital catalana. S’haurà de fer amb reserva prèvia, això sí, segons ha explicat el tinent d’alcaldia de Cultura, Joan Subirats, i no hi haurà cavalcada

“Malgrat tot, els Reis d’Orient han confirmat que vindran el dia 5 a Barcelona i volem que sigui en les millors condicions possibles”, ha dit Subirats. El regidor de BComú ha assegurat que Ses Majestats han enviat indicacions molt precises per buscar el “lloc més ampli possible per descarregar les mercaderies” i que l’Ajuntament ha considerat que el Fòrum reuneix totes les especificacions demandades. L’arribada dels Reis es podrà veure per Betevé, TVE i TV3.

Amb l’experiència prèvia d’actes com la Mercè o la Biennal del Pensament, el consistori ha apostat per obrir el recinte del Fòrum perquè els infants, amb reserva prèvia, puguin veure els contenidors plens de regals que arribaran a partir del dia 28 de desembre a Barcelona si no hi ha canvis d’última hora. La reserva de visites s’obrirà el 15 de desembre. L’horari general per anar al Fòrum serà d’11.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 entre el 28 de desembre i el 5 de gener, però hi ha algunes excepcions.

Informació bàsica de l’arribada dels Reis

  • Com i quan es pot reservar? A partir del 15 de desembre a través del web o un telèfon que s’habilitarà.
  • Quan es podrà visitar el Fòrum? Del 28 de desembre al 5 de gener.
  • En quins horaris? D’11.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00, excepte el 31 desembre i el 5 de gener, que només hi haurà horari de matí; i de l’1 de gener, que estarà tancat.

Cap d’Any repartit

Pel que fa a la celebració de Cap d’Any, l’Ajuntament de Barcelona ja havia descartat qualsevol espectacle presencial per les restriccions de la pandèmia i aquest any aposta per “acostar les 12 campanades a tota la ciutat”, segons ha dit Subirats. A les 00.00, cada districte organitzarà el llançament de 12 palmeres de foc per marcar les campanades i després hi haurà 15 minuts de focs artificials des d’un lloc encara per determinar que es podran veure des de gairebé qualsevol punt de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa