Les biblioteques de Barcelona ja són accessibles sense cita prèvia

Els documents consultats s'hauran de deixar en els espais habilitats i no es podran tornar a les prestatgeries

L’accés a tots els espais de les biblioteques de Barcelona ha quedat restablert aquest dilluns sense necessitat de demanar cita prèvia per anar a recollir documents un cop finalitzades les tasques de condicionament i senyalització per garantir les mesures de seguretat als usuaris i treballadors. Els documents consultats pels usuaris s’hauran de deixar a les taules o carros senyalitzats específicament i no s’hauran de retornar a les prestatgeries amb l’objectiu de garantir la quarantena de 48 hores. Per la seva banda, els diaris i les revistes no es podran consultar lliurement i s’hauran de demanar al personal de la biblioteca.Quant a l’aforament, hi haurà indicacions s’establirà un màxim permès i se senyalitzaran els ordinadors que no es puguin ocupar.

Una altra de les mesures és el restabliment del servei de préstec interbibliotecari entre les biblioteques obertes, i la realització d’activitats presencials amb inscripció prèvia i control d’aforament. En el cas de realització de tallers no es podrà compartir material amb altres usuaris.

Per accedir a les biblioteques serà obligatori l’ús de la mascareta a partir dels sis anys i amb les excepcions establertes per les autoritats sanitàries, així com el rentat de mans amb hidrogel i el manteniment de la distància de seguretat d’1,5 metres, excepte en el cas dels grups estables de convivència.

Més informació

Nou comentari