Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament veu “impossible” destinar un camp al futbol americà

Els tres clubs de futbol americà que hi ha a Barcelona –Barcelona Bufals, Barcelona Uroloki i Barcelona Pagesos– seguiran muntant i desmuntant les línies del camp de joc per disputar els seus partits, a falta d’un terreny dedicat a aquest esport minoritari. El regidor d’Esports, David Escudé (PSC), ha rebutjat en nom del govern municipal un prec de JxCat que demanava un espai exclusiu per al futbol americà.

“És impossible”, ha defensat Escudé. Ha justificat la negativa per la limitació geogràfica de la ciutat: no hi ha prou solars disponibles per fer camps especialitzats. Fa anys que Barcelona arrossega una manca generalitzada de camps esportius en relació a la demanda dels clubs professionals i amateurs. Aquest dèficit l’acaben pagant més els esports minoritaris, que han d’adaptar-se a camps pensats per a altres disciplines. 

De fet Escudé ha reconegut que l’Ajuntament també ha hagut de dir que no al criquet. Aquest esport s’ha consolidat a la capital catalana de la mà de barcelonins nouvinguts i molts aficionats acaben jugant-hi de forma informal al carrer, en barris com Trinitat Vella, el Raval o La Maternitat i Sant Ramon. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa