Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La discoteca Arena nega els rumors de tancament i anuncia obres de millora
  • CA

La discoteca Arena, tota una referència per a la nit LGTBI barcelonina, no té previst abaixar la persiana a curt termini. Nega rotundament els rumors dels darrers dies sobre un tancament per deutes acumulats, com han arribat a publicar mitjans de la ciutat, i subratlla que precisament acaba de fer una important inversió per reformar la sala principal a Diputació amb Balmes.

“La sala Arena Madre està tancada al públic des de fa un any per la pandèmia, com totes les discoteques, però precisament l’estem posant a punt per reobrir-la millorada tan bon punt les administracions aixequin les restriccions a l’oci nocturn”, indiquen portaveus del Grup Arena al TOT Barcelona. Les obres, detallen, han inclòs crear dues zones VIP noves amb seients, reformar l’entrada, reparar el paviment i revisar totes les instal·lacions. Aquest abril ha complert un quart de segle sense poder celebrar l’aniversari.

El grup també ha fet obres a la sala Arena Classic, més petita que la Madre i també ubicada al Gayxample. Ja han estrenat el rentat de cara amb lloguers puntuals de l’espai, com un rodatge per Cap d’Any per exemple. El cafè-bar Punto també està fent millores actualment. Al marge del negoci nocturn, l’empresa té una galeria d’art al carrer Balmes que ha pogut seguir oberta tota la pandèmia perquè les exposicions són una de les poques activitats culturals i d’oci que han seguit permeses.

Atribueixen els rumors a una confusió amb el tancament ja anunciat fa setmanes de la Sala Tango, que pertany al mateix grup empresarial. No obstant, subratllen, aquest cas és fruit d’una situació singular: “No vam arribar a un acord sobre el lloguer amb la propietat del local i per això Tango està en concurs de creditors; però això no afecta les altres sales”. 

Més notícies
L'entrada a la sala Tango en un vídeo promocional de la sala / Facebook
La icònica sala Tango tanca definitivament per la crisi de la pandèmia
Notícia: La icònica sala Tango tanca definitivament per la crisi de la pandèmia
Comparteix
La resta de sales del Grupo Arena es mantenen "de moment" a l'espera de les ajudes sol·licitades
La discoteca-protesta instal·lada a la plaça Catalunya per Som Oci Nocturn / @lalertacanal
Una discoteca a plaça Catalunya per reivindicar els drets de l’oci nocturn
Notícia: Una discoteca a plaça Catalunya per reivindicar els drets de l’oci nocturn
Comparteix
La plataforma Som Oci Nocturn ha organitzat una festa al bell mig del centre barceloní, amb mesures sanitàries i a l'aire lliure

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa