Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La icònica sala Tango tanca definitivament per la crisi de la pandèmia
  • CA

La mítica sala Tango de Barcelona ha anunciat el seu tancament definitiu “després de tres mesos de lluita” i protestes per la situació. En un comunicat publicat a les xarxes, el Grupo Arena assegura que “s’ha tornat insostenible” i que no els ha quedat més opció que prendre aquesta “dura i dràstica” decisió. Pel que fa a la continuïtat de les festes LGTBI que hi tenien la seva residència a les sessions de nit dels divendres i dissabte, l’empresa ha assegurat que n’informarà més endavant. “La nostra intenció és mantenir-les i traslladar-les a nous espais”, ha afegit.

La resta de sales del grup, Arena Madre i Classic, Punto BCN, DMEN’S i Safari Disco Club, es mantenen “de moment”, a l’espera de comptar amb les ajudes sol·licitades per l’oci nocturn, amb l’esperança de reobrir en el futur pròxim.

Com a comiat, el grup ha volgut “agrair tot el suport i ajuda” a tota la “clientela, treballadors, artistes i col·laboradors que durant aquests anys han volgut gaudir” amb la sala i que els han fet costat “en els pitjors moments”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa