Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Damm compra un terreny de 30.000 m2 per fer-hi la seva ciutat esportiva
  • CA

La Fundació Damm ha anunciat la compra d’un terreny de 30.000 m2 per ubicar-hi la ciutat esportiva de l’equip de futbol Damm, un dels referents en l’esport de base de Barcelona. En un comunicat, la fundació ha informat que els terrenys, fins ara en mans del Club Natació Montjuïc, passaran a la Damm, que els farà servir per construir les instal·lacions. La ciutat esportiva s’inaugurarà el 2023, segons ha detallat la fundació, presidida per Demetrio Carceller Arce.

“Amb la compra dels terrenys donem el tret de sortida al que segurament serà un dels projectes més importants de la història de la Fundació Damm: la construcció de la nostra ciutat esportiva”, ha destacat el vicepresident de la fundació i president del Club de Futbol Damm, Ramón Agenjo. Més de 200 joves d’entre vuit i 18 anys faran servir les instal·lacions per créixer com a jugadors, segons ha celebrat Agenjo.

Projecció de com seran les graderies del camp / Fundació Damm

La ciutat esportiva serà una obra de Max de Cusa i Hiha Studio i tindran una superfície de 30.000 m2. Hi haurà dos camps de futbol 11, un dels quals podrà dividir-se en dos de futbol 7, i dos edificis. La fundació destaca que el consum de les oficines serà 100% elèctric i que es nodrirà de plaques fotovoltaiques. En un dels edificis hi haurà les oficines del club, el servei mèdic, el gimnàs, vestuaris i sala d’estudis. En el segon hi haurà vestuaris, grades amb capacitat per a mig miler de persones i restaurant.

La Damm va jugar durant anys en un camp situat al districte de Nou Barris. Finalment, el terreny va acabar sent propietat de l’Ajuntament de Barcelona després d’un acord a tres bandes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa