Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Barcelona modernista viatja al Japó amb el MNAC
  • CA

El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) participa en l’organització al Japó d’una exposició de la Barcelona del modernisme de les avantguardes. L’exhibició es podrà veure a cinc museus i galeries d’art del país asiàtic fins a principis del 2020. La primera serà al Nagasaki Prefectural Art Museum, on es podrà veure fins el 9 de juny.

El projecte forma part de la tasca que duu a terme el museu per donar conèixer les seves col·leccions i els artistes catalans a la resta del món. A més de Nagasaki, l’exposició Barcelona. The city of artistic miracles. The essence of the Catalonian Modern Art from the Modernisme to the Avant-garde viatjarà a Himeji, Sapporo, Shizuoka i Tòquio.

L’exhibició acull 120 obres d’art entre pintures, escultures, dibuixos, fotografies, maquetes, plànols i objectes que parlen de la transformació que va viure la ciutat i l’efervescència artística de les últimes dècades del segle XIX i les primeres del XX.

Més notícies
El Pavelló Victòria Eugènia es queda sense exposicions després d’una reforma de 2,5 milions
Notícia: El Pavelló Victòria Eugènia es queda sense exposicions després d’una reforma de 2,5 milions
Comparteix
L'ICUB ha adequat la meitat de l'espai i espera ara que el MNAC li doni un ús cultural que podria trigar anys a concretar-se
Barcelona i el Laboratori Europeu de Física de Partícules aproparan l’art i la ciència als ciutadans
Notícia: Barcelona i el Laboratori Europeu de Física de Partícules aproparan l’art i la ciència als ciutadans
Comparteix
La col·laboració es farà a través del programa Collide International de residències artístiques al CERN i desplegarà accions educatives sobre la interrelació ciència/art

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa